SENEST SET
FAVORITTER

Skovsøgade 17, 4200 Slagelse

Velegnet til indretning af flere boliger

5.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1117541Type : Andre typer

Gennemrenoveret projektejendom i Slagelse centrum

Denne arkitektonisk flotte projektejendom ligger lige midt i centrum af Slagelse og er særdeles velegnet til indretning af flere boliger.

Nuværende ejer har fået gennemrenoveret hele ejendommen til eget brug i 2004 og anvender den i dag til hhv. bolig og kontor. Indretningen bærer præg af høj klasse og materialer i en høj kvalitet, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Der er badeværelser på alle etager af boligen, hvorfor en opdeling i f.eks. 3 boligenheder kan være en oplagt mulighed. Ejendommen har 2 adresser - Skovsøgade 17 og Langes Gård 7. Fra Langes Gård 7 kan man via port køre ind på det flisebelagte parkeringsareal. Der er et virkelig hyggeligt gårdmiljø bag ejendommen, der leder tankerne hen på sydlandsk stemning. Med få skridt fra ejendommen står du midt i Slagelses gågademiljø med specialbutikker, cafeliv, de hyggelige torve, samt City Arkaden og Vestsjællandscentret fyldt med specialbutikker m.v. Kontordelen på 85 m² i 2 etager med badeværelse i stueetagen er ligeledes velegnet til indretning af en eller flere boliger. De omtalte muligheder for opdeling i flere boligenheder forudsætter myndighedernes tilladelse.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
5.700.000,-
Pris pr. m² kr.
24.359,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.405,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
53,-

Lokalet

Etage areal
234 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
322 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gård
Parkeringsareal
Port
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere