SENEST SET
FAVORITTER

Odensevej 8, 4200 Slagelse

Attraktivt beliggende og præsentabel ejendom til bilsalg mv.

14.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1017405Type : Andre typer

Stor synlighed og gode enhedsstørelser

Ejendommen er beliggende på synlig hjørnegrund ud til Kalundborgvej og tillige med stor synlighed fra Omfartsvejen, hvormed der er optimal synlighed. Ca. 7.000 døgnbiler passerer ejendommen på Kalundborgvej og op mod ca. 12.000 af døgnbiler kører på den nordlige del af Kalundborgvej/Omfarstvejen. Således et stort naturlig kundepotentiale og synlighed, ligesom ejendommen kan nås på få minutter fra motorvej E20, hvilket er med til at gøre det nemt for kunder at komme til ejendommen. Selve bygningsmassen er disponeret i effektive, mindre enheder som sikrer minimal tomgangs risiko og som pt. er udlejet til eksterne lejere, hvormed en køber som ønsker at drive forretning fra ejendommen, vil have minimale omkostninger til virksomhedens lokaliteter. Ejendommen består af følgende bygninger: Bygning 1:
Opført 1956 iht. BBR, ombygget i 2009 og fremtræder særdeles pæn Bygningen er opført i mursten og fremtræder særdeles præsentabel i hvid filset mursten, tag i sorte tagsten, termovinduer og attraktiv balkon på 1. sal. Ejendommen er udlejet til bolig, og rummer videre separat salgskontor med direkte adgang fra det store udstillingsareal. Opvarmning via natursfyr. Bygning 2: Opført 1928 iht. BBR og løbende vedligeholdt og renoveret, bl.a. med tag fra ca. 2013, således at bygningen fremtræder fuldt moderne og funktionel med bl.a. kontor samt godt værksted med egen port. Bygningen er udlejet til maler-og byggefirma. Bygning 3: Regulær og præsentabel værkstedsejendom med indskrivning-/salgs kontor mv. Opført i 2006 og således en moderne og fuldt funktionel ejendom med yderbeklædning i metalplader som giver minimal vedligeholdelse. Opvarmning via særskilt gasfyr. Bygningen er udlejet til Car2U og er sammenbygget med bygning 2. Sammen bygningen er udlejet til pilleovnsfirma Bygning 4. Særdeles velindrettet værkstedsbygning fra 2018 med alle moderne faciliteter. Bygningen ligger som en integreret del af salgs kontoret via sammen bygning således at der sikres en homogenitet mellem salgs/indskrivningsafdeling og det tilknyttede værksted, men alligevel i adskilte enheder således hver del kan fungere særskilt og således at kunder på værkstedet elegant kan undgås hvis dette ønskes.

Sælger som driver Strandvejens Auto, fraflytter i forbindelse med handlen ejendommen iht. nærmere aftale - herunder salgskontor samt stort udenomsareal mod Kalundborgvej. I samme forbindelse fraflytter JWE Auto som udgangspunkt deres værksted (bygning 4) således at dette areal er ledigt for køber og dennes virksomhed. Evt. tilkøb af sælgers forretning vil kunne ske iht. nærmere aftale.

Bygning 7, som er en nyopført udstillingshal med stor synlighed fra Kalundborgvej, er delt i to lejemål med egne porte mv.
Hallen kan tænkes anvendt af køber eller alternativt udlejes helt eller delvist - eks. til synergiskabende virksomhed som vil få glæde af den store synlighed.
Alt i alt er her tale om en sjældent udbudt ejendomstype, med en idéel kombination af velvarieret bygningsmasse, stor synlighed, gode udenomsarealer og fleksible anvendelsesmuligheder.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
14.000.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
1.262.400,-
Pris pr. m² kr.
6.413,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
578,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.469,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
14,-

Lokalet

Etage areal
2183 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12099 m²

Faciliteter

Balkon
Port
Kontor

Teknik

Gasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere