SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 13, 4241 Vemmelev

Yderst velholdt blandet bolig og erhver

3.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7210 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 371ER169Type : Andre typer

Mulighed for at drive bl.a. klinik i lækre omgivelser

Med en central beliggenhed i Vemmelev finder I denne flot istandsatte ejendom, der byder på utallige muligheder, hvad end I ønsker plads til den store familie, mulighed for at bo flere generationer under samme tag eller for at kombinere bolig med liberalt erhverv. Hertil kommer en dejlig, ugeneret have med pool.

Ejendommen har i perioden 2005-2010 undergået en omfattende renovering fra A-Z. Heriblandt kan nævnes udskiftning af tag, vinduer, døre og gulve samt opsætning af nye køkkener og badeværelser. I slutningen af 2011 blev der installeret pillefyr i kælderen og i slutningen af 2012 blev der opsat solceller, så I kan forvente lavt varme- og elforbrug.

For at begynde fra en ende er stueplan indrettet med et stort lokale, et kontor, tre rum, et pænt badeværelse samt et køkken. Her er rig mulighed for at drive forskelligartede erhverv, men man vil tillige nemt kunne omdanne lokalerne til beboelse. På første sal er et skønt køkken-alrum samt en rummelig stue med brændeovn og udgang til en solrig altan. Videre er to værelser, et lækkert badeværelse samt et bryggers. Fortsætter I til anden sal finder I en hyggelig stue med loft til kip og blotlagte loftsbjælker, fire værelser samt yderligere et badeværelse. Tilbygningen er indrettet i forskudte plan med lyse disponible rum, hvoraf det ene er indrettet med køkken, samt et badeværelse.

Bag ejendommen breder en stor, ugeneret have sig med en legevenlig plæne og en swimmingpool fra 2008. Det bør bemærkes, at grunden udgøres af to matrikler, hvoraf den ene mod sydøst kan frasælges eller udstykkes til opførelse af boliger. Foran ejendommen er fremragende parkeringsmuligheder.

Fra adressen finder I skole, pasningstilbud, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder inden for en radius af 350 meter. Ligeledes tilgodeses i af den korte afstand til motorvejen mod Fyn og København.

Kontakt os for at høre mere.

Økonomi

Pris i kr.
3.400.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.413,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
777 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1260 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Brændeovn
Loftsbjælker
Parkeringsmulighed
Swimmingpool
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Solceller

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK