SENEST SET
FAVORITTER

Karolinevej 7, 4200 Slagelse

Renoveret bolig med tilhørende værksted

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7210 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 371ER165Type : Andre typer

Istandsat og indflytningsklar villa med stort værksted

Leder I efter den perfekte kombination mellem erhvervsdrømme og hjemlige rammer om familielivet? Her på Karolinevej 7 i Slagelse venter en istandsat og indflytningsklar villa med en planløsning for den store familie, da I får fire værelser og to badeværelser foruden det åbne opholdsrum med køkken og stue i ét. I overtager også et erhvervslokale med mange muligheder.

Grunden på 3.005 m2 byder på et erhvervslokale med et rum i en pæn størrelse, hvor kun jeres ambitioner sætter grænserne. Dertil kommer et toilet, et badeværelse og to disponible rum, der kan indrettes til kontor eller opbevaringsrum.

Villaen er løbende renoveret, hvor der i årene 2008-2009 blev installeret en luft-til-vand-varmepumpe, der sørger for en grøn opvarmning af boligen, mens det ene badeværelse blev istandsat i 2012. Fra entréen ledes I ind i et velholdt, tosidet køkken med åben forbindelse til en stue, der tilsammen skaber et skønt opholdsmiljø, hvor lyset strømmer ind fra vinduerne mod øst og vest. I en separat afdeling har I tre gode værelser og et badeværelse med plads til vaskefaciliteter. Denne afdeling kan indrettes til børnesektion, mens forældresoveværelset tilgås fra entréen, som også giver adgang til endnu et dejligt badeværelse, der som det forrige har gulvvarme.

Ude venter en nem og overkommelig have, hvor havemøblerne kan placeres på den sydvendte terrasse, der tilmed er ugeneret.

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.496,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
63,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
451 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3005 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Opbevaringsrum
Opholdsrum
Sydvendt
Terrasse
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK