SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 37, 4261 Dalmose

Moderniseret villa med stort værksted

1.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7210 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 371ER164Type : Andre typer

Central beliggenhed - god synlighed og masser af plads.

Denne grund på 1.984 kvadratmeter ligger centralt i Dalmose. På grunden finder I en utrolig flot, moderniseret villa i halvandet plan, som er godt indrettet til den store familie, og I får et hyggeligt gårdhavemiljø. Dertil er der regulære og synlige værkstedsbygninger, som ligeledes er velholdte.

Ejendommen præsenterer sig indbydende fra vejen. En del af den ene værkstedsbygning er i to plan, og den rummer blandt andet rigeligt med arbejdsplads samt badeværelse og frokoststue.

Hovedhuset har solvarme på taget, og indenfor i opholdsrummet er der installeret et stilrent HTH-køkken med induktionskogeplade fra 2019. Indret en spisekrog til daglig brug her, og placer et møblement til særlige anledninger i den sydvestlige ende af rummet. Herfra er der åben forbindelse og et trin ned til stuen med kiploft, brændeovn, gulvvarme og et fremragende lysindfald fra to høje glaspartier med to dobbelte terrassedøre. Stueetagen byder derudover på et værelse samt et lækkert badeværelse, som blev renoveret omkring år 2018 med både nyt gulv, elementer og armaturer. På første etage er der en yderst indretningsvenlig repos, som nemt kan udnyttes som kontor samt tre værelser og et toilet. En kælder med et disponibelt rum fuldender villaen.

Uden døre får I en sydøstvendt terrasse, som er delvist overdækket og har læhegn til begge sider. Derudover er der en vinkelformet have med flere frugttræer, en græsplæne og et jordstykke til køkkenhave eller bed.

Fra adressen er der kort til alt, I har brug for. Daginstitution, skole, indkøb og idrætshal befinder sig alt sammen i en radius af under én kilometer herfra og Slagelse, Korsør og Sorø kan alle nås på en biltur på 20 minutter.

Er I interesseret? Kontakt os, så arrangerer vi en fremvisning.

Økonomi

Pris i kr.
1.895.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.272,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
51,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
454 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1984 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Glasparti
Toilet
Gårdhavemiljø
Kælder
Terrasse
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK