SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 38, 4100 Ringsted

Restaurant/cafe til salg i centrum af Ringsted

2.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11521190Type : Hotel & Restaurant

Restaurant/cafe til salg med god beliggenhed i centrum af Ringsted

Indflytningsklar restaurant som i adskillige år har fungeret som det måske mest populære og velbesøgte spisested i Ringsted.

Hele ejendommen er indrettet til restaurant. Mod Nørregade er der en lille facade med 2 hyggelige facadevinduer og et indgangsparti. Indvendigt er der mod Nørregade mulighed for siddende gæster, hvorfra der er udsyn til restaurantens åbne køkken. Herudover er der ned langs bygningen mulighed for yderligere siddende gæster. I ejendommens bagerste ende er der en lille atriumgård, som kan benyttes i de varme tider på året. Der er ligeledes indvendig adgang til vinkælder, der i øvrigt er delvist indrettet med glas i loftet, så man kan kigge ned fra stueplan. Der er ligeledes 1. sal på bygningen, som er indrettet til arrangementer eller blot siddende gæster.

Sælger har drevet restaurant i ejendommen siden 2005, og der kan vises positive regnskaber såfremt dette ønskes, restauranten lukkes derfor ikke grundet dårlig økonomi, men grundet andre aktiviteter og anden prioritering.

Køkkenet er intakt og klar til brug, alt fast inventar som emhætte, udsugning, fedt udskiller, kølerum, mv. er en del af handlen. Evt. køb af alle løsøre og inventar skal drøftes med sælger.

En yderst attraktiv og nem måde at erhverve en restaurant, uden der skal etableres en masse inden overtagelse.

Ejendommen kan ligeledes erhverves som projektejendom, med henblik på at udvikle ejendommen til boligenheder eller andet. Beliggenheden centralt i Ringsted er attraktiv for såvel investorer som lejere.

Forslag til anvendelse

Café
Spisested

Økonomi

Pris i kr.
2.900.000,-
Pris pr. m² kr.
12.664,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.406,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
137,-

Lokalet

Etage areal
229 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
469 m²

Faciliteter

Atriumgård
Indgangsparti
Vinkælder
Køkken

Teknik

Kølerum
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere