SENEST SET
FAVORITTER

Haslevvej 227, 4100 Ringsted

Projektgrund til bolig

975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17520178Type : Grunde

Kommuneplanen åbner mulighed for 40% boligbebyggelse

Grundareal beliggende i Sneslev, et mindre men veldrevet bysamfund, mellem Haslev og Ringsted kun 8 km. til Ringsted centrum. Grunden er p.t. beliggende i landzone, men kommunen er åben for at konvertere til byzone. Kommuneplanens rammebestemmelse giver ligeledes tilladelse til boligbebyggelse. Et boligprojekt vil dog kræve en lokalplan for området.

Arealet er på i alt 5.086 m², og med en bebyggelsesprocent på 40 som kommuneplanen foreskriver, vil der kunne bygges op til 2.034 m².

Der er de seneste år kommet flere nyopførte huse til området. Det er et populært sted at bosætte sig, da det er nemt at komme til Ringsted, eller motorvejsnettet mod København/Jylland. Køretiden fra Sneslev til København er 50 minutter. Herudover er det fra Ringsted Station muligt at komme til Hovedbanegården på ca. 30 min.

Moms:
Køber er gjort nøje opmærksom på, at ejendommen sælges som ubebygget areal og at købesummen bliver tillagt moms.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger giver ingen garanti for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grunden.

Køber kan herudover opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbunden undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.

Økonomi

Pris i kr.
975.000,-
Pris pr. m² kr.
192,-
Årlige driftsudgifter kr.
6.197,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5086 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere