SENEST SET
FAVORITTER

Tinvej 9, 4100 Ringsted

20.000 m² grund - Kærup Erhvervspark

5.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301028Type : Grunde

Erhvervsgrund til salg, inkl. tilslutningsafgift for spildevand, ved motorvejstilkørsel i Ringsted

I Kærup Erhvervspark, Ringsted og med under 5 minutters kørsel til Vestmotorvejen, udbydes nyudstykket erhvervsgrund på 20.000 m² (kan opdeles i 2 x 10.000 m²) godkendt til lager/administration/produktion jf. lokalplanen.

På grunden er der udført miljø- og arkæologiske forundersøgelser - begge dele med tilfredsstillende resultat, hvorfor grunden reelt er klar til byggestart, når køber har valgt sit projekt og kommende placering af bygning(er).

Der skal ikke betales tilslutningsbidrag til spildevand ifbm. nybyggeri i den udbudte salgspris på kr. 290/m2 + moms, da dette allerede er betalt for det samlede grundstykke (afgiften ville normalt andrage lige godt kr. 1,2 mio !)

Der må jf. lokalplanen bebygges med 50% og i op i 2 etager med max. bygningshøjde på 12 m (mulighed for dispensation til 15 m)

Adgangsforhold kan efter ønske etableres som fælles adgangsvej sammen med de øvrige grundejere - eller som egen indgangsvej/indkørsel fra Tinvej.

Beliggenhed:

Kærup Erhvervspark er med sin helt central beliggenhed tæt på motorvej København-Odense og med under 10 minutter til Køge Havn et særdeles interessant og prissikkert valg kontra Køge og områderne ind mod København.

Fra grundstykket er der under 5 minutters kørsel til til-/afkørsel 35 på Vestmotorvejen.

I erhvervsparken er der idag et godt og sundt mix af store og mindre virksomheder - af disse kan nævnes Dagrofa, Computersalg, Saint-Gobain, Schneider Electric, Brdr. Dahl, GSV MAteriale udlejning, Wecare4you m.fl.

Økonomi

Pris i kr.
5.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20000 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere