SENEST SET
FAVORITTER

Ålbæk Huse 15, 4174 Jystrup Midtsj

ANSLÅET BYGGERET 1.050 M²

3.925.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1716820Type : Grunde

Byggegrund med mulighed for opførsel af 8 boligenheder

Byggegrundene er beliggende i attraktive Jystrup, som er beliggende mellem Ringsted og Roskilde. Området er meget unikt og Jystrup ligger således midt i et rigt naturområde med skov og søer med anlagte stier, så man nemt kan nyde naturen til fulde. I byen findes også skole, dagligvarebutik, idrætsforeninger og tæt på Skjoldnæsholm med golfbane og endnu mere skov og natur.

Området er let kuperet og indbyder til spændende boliger med udsigt til naturen. Der kan bygges i indtil 2 plan og i øvrigt i henhold til Lokalplan nr. 204.

Grundstykket er lokalplanlagt og er del af en udstykning under udbygning med flere parcelhuse og arealer til tæt-lav bebyggelse. I området er der flere huse under opførelse og der kan bebygges i alt 45 tæt-lav boliger på de udbudte 7 grundstykker. På arealerne kan bebygges fra 4-10 enheder. Der er afholdt byggemodningsomkostninger, excl. varmeforsyning (naturgas), til i alt 30 enheder, som fordeles som oplyst i opstillingerne mellem de mulige 45 enheder.

Økonomi

Pris i kr.
3.925.000,-
Pris pr. m² kr.
2.169,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.883,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1810 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere