SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 5, 4581 Rørvig

Blandet ejendom med byggeret

3.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302243Type : Lager & Produktion

Charmerende ejendom med slagteri, røgeri samt én boligenhed - Byggeret på ejendommen muliggør opførsel af yderligere beboelse.

• Kan købes med slagterbutikken og konceptet ”Rørvig Spegepølser'
• Yderst central placering i Rørvig med kort afstand til natur og hav
• Attraktivt område med tilstrømning af danske og udenlandske turister

Ejendommen, Østergade 5 i Rørvig, er opført i 1926 og senest ombygget i 1975. Ejendommens samlet etageareal udgør 291 m². Heraf udgør beboelsesenheden 125 m², mens erhvervsarealet udgør 166 m². Ydermere har ejendommen en kælder på 50 m². Til ejendommen hører i alt 3 matrikler, hvor grundarealet i alt udgør 2.207 m².

Erhvervsenheden har dannet ramme for den velkendte slagterbutik Rørvig Slagteren, som særligt er kendte for deres spegepølser. Slagterbutikken har indgang direkte fra Østergade, og rummer butikslokale, køkken, lager, eget røgeri mv. Foruden ejendommen, er det muligt at købe selve forretningen med opskrifter, kundekartotek mv. efter nærmere aftalte vilkår.

Beboelsesenheden på 121 m² er beliggende på 1. salen over erhvervsenheden. Til beboelsesenheden hører bl.a. en hyggelig tagterrasse og have. Ydermere hører der til ejendommen både skur, garager og carport. Beboelsesenheden kan benyttes til eget brug eller udlejes.

I henhold til bestemmelserne, må der i alt på ejendommen være opført 747 m², hvorfor der er rig mulighed for opførsel af yderligere beboelse.

Ejendommen ligger centralt i Rørvig, som er en sommerhus- og havneby på Nordvestsjælland. Byen er aktivt besøgt af såvel danske- som udenlandske turister, der farer hertil om sommeren for at nyde den smukke by, og de grønne og blålige omgivelser.

Ejendommen har en attraktiv placering nær havet, hvor det er muligt at bade. Herudover er der blot 1 km til Rørvig Havn, hvor der er et par hyggelige Fisk- og Røgeributikker.

Indkøbscenteret Spar ligger et stenkast fra ejendommen. Set i forhold til at drive slagteri og butik, har ejendommen en ideel placering. Nær ejendommen ligger flere helårs- og sommerhuse, og om sommeren er der stor aktivitet i byen. Således vil der være stor eksponering til ejendommen, og den forventes velbesøgt.

Ca. 70 meter fra ejendommen, på Brøndstræde, ligger et busstoppested, som i vestgående retning kører mod Rørvig Streetfood, et supermarked og en hyggelig restaurant. Kører man videre vestpå kommer man til Nykøbing Sj., hvor der er et større udbud af butikker.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.900.000,-
Pris pr. m² kr.
11.437,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
341 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2207 m²

Faciliteter

Bad
Kælder
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere