SENEST SET
FAVORITTER

Oddenvej 239A, 4583 Sjællands Odde

Grund til lille rækkehusprojekt

295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17821243Type : Grunde

 

Grunden er beliggende centralt i Havnebyen direkte til offentlig transport, og i gå-afstand fra den hyggelige havn. Grunden er med pæn randbeplantning, og giver mulighed for anvendelse til boligbyggeri, som med fordel kunne være tæt/lav rækkehuse i op til 1½ plan, hvor der vil være mulighed for havudsigt mod både nord og syd.

Grundens areal udgør 1330m2, og giver med en bebyggelsesprocent på 30 mulighed for op til 399m2 byggeri, og fordelt på op til 3-4 bolig-enheder. Hvis der ønskes højere bebyggelsesprocent vil det formentlig kræve en lokalplan for grunden, hvor der typisk vil være mulighed for op til 40% bebyggelse.

Moms:
Køber er gjort nøje opmærksom på, at ejendommen sælges som ubebygget areal og at købesummen bliver tillagt moms.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger giver ingen garanti for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grunden.

Køber kan herudover opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbunden undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.

Økonomi

Pris i kr.
295.000,-
Pris pr. m² kr.
222,-
Årlige driftsudgifter kr.
9.063,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1330 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere