SENEST SET
FAVORITTER

Gl Nykøbingvej 18, 4560 Vig

Projektgrund 36 boliger/dobbelt huse

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4595 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28100584Type : Grunde

Odsherred / Vig. Spændende projektgrund på ca. 31.976 m2 med mulighed for opførelse af 36 boliger i form af dobbelt huse.

Spændende projektgrund på ca. 31.976 m2 med mulighed for opførelse af 36 dobbelt huse og rækkehuse.

Sælger har udarbejdet projekt, som er under endelig godkendelse i Odsherreds Kommune.

Grunden sælges som råjord.

Grunden er beliggende op til eksisterende boligområde Nord/Øst for byen. Beliggende nær Rute 21. Ca 800 meter fra tilkørselsmulighed. Ca. 900 meter til Station. Ligger ca. 20 minutter fra Holbæk og ca. 40. min til Roskilde. København nås på ca. 1 time i bil. Ligeledes tæt på Odden Færgehavn som nås på 20-25 minutter.

Beliggende Vig Stationsby som p.t. gennemgår en vældig udvikling i hjertet af det naturskønne Odsherred. Ca. 3 km til Stats skov og ca. 6 km til Sejerøbugtens enestående sandstrande

Vig by er bl.a. kendt for dens hygge hovedgade/torv, det ugentlige kræmmer/loppemarked i sommerhalvåret samt den årlige Vig Festival.

BYGGEMODNING mv.:
Ejendommen/grunden sælges og overdrages som råjord. Grunden er ikke byggemodnet. Køber afholder for egen regning den fulde byggemodning. Køber afholder for egen regning alle tilslutningsbidrag, samt udgifter til stikledninger af enhver art, herunder EL, vand, kloak, varme, telefon, fibernet/internet, antenne tilslutninger m.m. for betaling af alle stikledningsbidrag samt tilslutningsbidrag til el, vand, kloak, varme, telefon, internet, antenne mv.
Køber afholder for egen regning alle betalinger og udgifter til etablering af vejanlæg, fortov, gadebelysning mv. Sælger afholder alene udgiften til udstykning af ejendommen/grunden.
Der er fritagelse for betaling af stigning i grundskyld hvis grundværdien er steget mere end 20% som følge af ændring af lokalplan / udlægning til byzone. Fritagelsen bortfalder efter 10 år.

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Pris pr. m² kr.
141,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
31976 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
31976 m²

Teknik

Fibernet

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere