SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 5, 4581 Rørvig

Bolig/erhverv med fjordudsigt

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11823028Type : Andre typer

Stor grund - med mulighed for frastrykning

Rørvig er kendt som Odsherred Kommunes mest attraktive og hyggelige ferieområde, med gode strande, hyggelige stræder, gode restauranter og indkøbsmuligheder, ligesom den hyggelige havn har færgeforbindelse til Hundested og er kendt for sine sej-livede krabber, der må tage turen op og ned af havnebasinet mange gange dagligt.

Rørvig Slagteren har i generationer været kendt som områdets kvalitets-håndværksslagter, og er specielt kendt for sine røgvarer, og ikke mindst Rørvig-spegepølsen. Forretningen har været drevet af samme familie i snart 100 år.

Denne ikoniske forretning og ejendommen Østergade 5 udbydes til salg for enten videre drift, eller ændring til anden anvendelse. Ved tanke om videre drift kan kundekartotek, opskrifter m.v. købes særskilt.

Ejendommen er opført i røde murede facader og med rødt tegltag, og er beliggende centralt i byen ved andre handelsmuligheder, og på en stor grund opdelt i flere matrikler, så frasalg af grund kan være en mulighed, ligesom der er mulighed for selv at bygge yderligere på grunden. Fra grunden er der direkte adgang til fjorden, og fra huset er der udsigt til fjorden.

Indeholder: Butikslokale med god facade mod gaden, produktion/køkken, lager, køle- og fryserum. Herudover stor beboelse med køkken, bryggers, badeværelse, stuer, og værelser, og på 1. salen 4 værelser, badeværelse m.v., samt udgang til stor tagterrasse med fjordudsigt.

Kontakt medvirkende mægler for yderligere oplysninger, samt aftale om fremvisning.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
12.727,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.662,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
119,-

Lokalet

Etage areal
275 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2207 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fryserum
Tegltag
Køkken
Lager

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere