SENEST SET
FAVORITTER

Vig Hovedgade 23, 4560 Vig

Erhvervsejendom midt på Vig Hovedgade

1.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11822247Type : Andre typer

Erhvervsejendom med butik i stueplan til købers disposition og udlejet boliglejlighed på 1. sal

Centralt i stationsbyen Vig på byens hovedgade og med diverse udvalgsvarebutikker er denne lille byejendom beliggende med byens velrenommerede slagterforretning i stueetagen. Denne forretning kan eventuelt overtages af køber efter særskilt aftale.

Ejendommen er en mindre byejendom i 1½ plan med erhverv i stueetagen og en bolig på 1. salen. Ejendommen fremtræder pænt vedligeholdt og nymalet.

Erhvervsdelen består af en pæn forretning med store glaspartier mod gaden, baglokale med produktionskøkken, kølerum m.v., ligesom der er mindre frokoststue, personaletoilet og pølsemageri.

Erhvervsdelen er velegnet til fødevareproduktion, men kan også rumme mange forskellige former for klinik, butik, kontor eller anden erhvervsmæssig udnyttelse, ligesom der kan være mulighed for ombygning til boligformål.

I forbindelse med salget ophører sælgers mangeårige slagterforretning, så erhvervsdelen er til rådighed for køber til enten eget brug eller til udlejning.

Ejendommens 1. sal består af en udlejet 2-værelses boliglejlighed indrettet med stue med åbent køkken, soveværelse, samt badeværelse. Lejligheden er omfattende ombygget/renoveret i 2009.

Grunden er med belægnings sten i fælles indkørsel samt med parkeringsareal foran den isolerede garage-/udhus-/lagerbygning, hvor der også er gode lager- og opbevaringsmuligheder.

Området er omfattet af Kommuneplanens rammeområde 7C1 med mulig bebyggelsesprocent = 100 % og i op til 2 ½ plan / 12 meters højde.

Vig er kendt som en by med megen aktivitet både ifm. Vig Festival, Tusker-kræmmermarkeder m.v., og er en by i vækst med bl.a. flere større boligprojekter. Vig har endvidere mange aktiviteter for familier, herunder bl.a. et rigt sportsliv, biograf samt folkeskole indtil 9. klasse.

Kontakt Nordicals Sjælland P/S for yderligere oplysninger samt for aftale om fremvisning.

Forslag til anvendelse

Biograf

Økonomi

Pris i kr.
1.495.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
66.000,-
Pris pr. m² kr.
6.229,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
275,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.061,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
79,-

Lokalet

Etage areal
240 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
448 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Glasparti
Parkeringsareal
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere