SENEST SET
FAVORITTER

Oddenvej 206, 4500 Nykøbing Sj

Aasløkke Kro sælges

2.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 927-JJ00708Type : Andre typer

Aasløkke Kro sælges- Unik udsigt over Sejerøbugten

Ejendommen, der har en god synlig beliggenhed med unik udsigt til Sejerøbugten, er primært opført i pudset mursten med stråtag på hovedbygningen og eternittage mv. på de øvrige bygninger.

Ejendommen har et samlet erhvervsareal på 133 m², som i dag består af en fuld udstyret restauration med god køkken- og spiseafdeling. Herudover er der gode lagerforhold.

Endvidere forefindes et boligareal på 122 m², der primært er beliggende på 1. sal samt et udhus på 50 m².

Ejendommen opvarmes med nyere luft-til-vand-varmesystem.

Til ejendommen hører en 1.662 m² grund, der er udlagt til have/terrasse og der er gode parkeringsforhold omkring ejendommen.

Hvis man ikke ønsker at forsætte driften af restaurationen kunne det blive f.eks. blive et unikt galleri eller andet erhverv, der kunne sætte pris på denne unikke ejendom.

Et navn, der uløseligt knytter sig til Aasløkke Kros bygninger, er musikeren og komponisten, Fini Henriques, der havde sommerbolig her i årene op mod anden verdenskrig. Henriques var i øvrigt nabo til sin gode ven, digteren L. C. Nielsen, der her fandt inspiration til sit endnu kendte digt, "Havet omkring Danmark" - og blandt de venner, der kom i huset hørte også komponisten Carl Nielsen - så der er ikke så lidt musik i husets historie. Af Fini Henriques mange kompositioner udmærker de bedste sig ved umiddelbarhed og stor melodiøsitet. De vigtigste er balletten "Den lille Havfrue" (1909) og melodramaet "Vølund Smed" til tekst af Holger Drachmann (1896, omarbejdet til opera 1939-40). Han skrev også kammermusik, sange og talrige småstykker, f.eks. "Myggedans" og "Vuggesang".

Forslag til anvendelse

Restauration

Økonomi

Pris i kr.
2.295.000,-
Pris pr. m² kr.
9.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
255 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1662 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Stråtag
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere