SENEST SET
FAVORITTER

Annebergparken 40B, 4500 Nykøbing Sj

Annebergparken - Elevbolig

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12820139Type : Andre typer

Smukt beliggende ved skov og fjord, med mange muligheder

Spændende mulighed i det fantastiske område Annebergparken i Nykøbing Sj. Området er oprindeligt i 1915-23 opført som sindssygehospital, og med arkitektonisk flotte bygninger efter Bedre Byggeskik stilen, tegnet af Kristoffer Varming, og er i dag et virkelig attraktivt og levende område ved fjord og skov, med et helt særligt miljø, og stadig tæt ved byens gågade med cafe- og handelsliv, der bla. kan nås via en charmerende og oplyst sti gennem skoven.

Elevbolig er opført i 1918, og er en godt proportioneret bygning med de oprindelige buede kviste og skorstene bevaret. Oprindeligt plejebygning for rolige kroniske patienter (kvindeafd.).

Elevboligen er opført i 1918 og ligger på et hjørne med veje på tre sider. Bygningen er en trelænget bygning med et stort gårdrum, der henvender sig til vejen tættest på Grønnegården. Gårdrummet har en offentlig karakter, og bygningen virker mest åben til denne side. Tidligere har der været boliger, små værelser, til de ansatte plejere i huset. Bygningen fremtræder i dag med den oprindelige arkitektur.

Vedligeholdelsesmæssigt trænger ejendommen til istandsættelse, men kan blive helt fantastisk efter en modernisering. Køber må derfor påregne en istandsættelse af ejendommen og indenfor de muligheder som bevaringsværdi (1) og lokalplan giver.

Anvendelse af ejendommen vil i forbindelse med købers overtagelse blive ændret, hvorfor køber må påregne diverse krav i forhold til påtænkt anvendelse. Typisk vil en ejendom som denne blive konverteret til boliger, herunder evt. opholdssted eller lignende, men vil dog også være velegnet til vandrerhjem/kursusejendom o.l.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.960,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1581 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3016 m²

Faciliteter

Gårdrum
Kviste

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK