SENEST SET
FAVORITTER

Lunavej 6, 4700 Næstved

Flot domicilejendom i Næstved

9.150.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301401Type : Lager & Produktion

Flot og rummelig domicilejendom i et af Næstveds mest attraktive erhvervsområder nær Næstved Storcenter

• Ejendommen kan meget nemt opdeles til flere lejere/ejere/brugere

• Gode parkerings - og tilkørselsforhold få min. fra Ring Øst/Nord og kommende motorvej

• Gode varme lagerforhold, med mulighed for opdeling og direkte gennemgang mellem rummene

• Kørefast underlag overalt i bygningens lager/produktionsafdeling - anvendes i dag til „teknisk produktion“

• Gode kontorer, mødelokaler, kantine samt mandskabsrum/personalefaciliteter der fremstår i særdeles god kvalitet

• Nuværende lejer har behov for større lager/produktionskapacitet i Næstved. De forlader Lunavej ved salg (Aftales nærmere mellem parterne)

Ejendommen består af stor grund på knap 6.200 m², hvor bygningen ligger en smule tilbagetrukket på grundstykket. Dette frigiver særdeles gode tilkørsels- og parkeringsforhold foran og på den ene side af bygningen - både for ansatte, gæster og leverandører til virksomheden.

Parkeringsarealer samt tilkørselsarealet er belagt med fliser, og bag ejendommen er et mindre område med græs der grænser op mod nabogrunden

Bygningens indretning:
Lager/produktionsfaciliteter (kan sagtens anvendes som eks. kontorer). Opbygningen i dag er med 4 lager/produktionslokaler med direkte gennemgang mellem alle lokalerne. Gulvet er kørefast underlag/linoleum der er nemt at vedligeholde. Lofterne er lyse plader med lyddæmpning, og gode lysarmaturer og lysindfald, der sikrer behagelige arbejdsforhold

De 4 lager/produktionslokaler er på hhv. 90m², 228m², 266m² og 133 m², udover dette er der etableret et industrivaskerum på ca. 24 m² som en del af lager/produktionsfaciliteterne. Adgangsforholdende til er gode, og alle lokaler kan tilgås direkte fra administrationen.

Alt er i god stand, velholdt og lyst. Nuværende produktion er “teknisk produktion“, hvor de ansatte arbejder ved borde og maskiner i lokalerne. Der er udsugning i alle rum, som er at betragte som nagelfast udstyr og medfølger ved handel. Udsugning og ventilationsanlæg er af typerne Novenco ZCN 9/6 og WOLF KG 100.

Det vil være relativt nemt at opdele lager/produktion i mindre enheder - hvis flere virksomheder skal være i ejendommen samtidig.
Kontorer/administration:
Kontorerne til administrativt personale er beliggende ud mode parkerings- og indgangsområdet, hvor kunder og gæster i huset ankommer. Opdelingen er med fire “celle-kontorer“, et stort møderum på ca. 30 m² samt en flot og indbydende reception med plads til 6/8 arbejdspladser. Der er gode lys- og indeklimaforhold i alle kontorer, da hele den ene side er vinduer - der kan åbnes.

Alle kontorer er moderne indrettet, lyse og imødekommende med plads til mellem 2 - 4 ansatte i hver. Det store mødelokale kan samle min 10 - 14 personer, stadig med god plads.

Personale og velfærdsrum:
I bygningen - mellem administration/produktion og lager - er der velfærdsfaciliteter, med gode toilet- og badefaciliteter til både mænd/kvinder. Ved hovedindgangen er der også flere toiletter til det administrative personale samt til gæster i huset - og der er en stor god kantine med plads til 75 ansatte, med eget køkken og direkte udgang til et lille udendørs spise/pauseområde.

Området i Næstved Nord ved Næstved Storcenter, Næstved Retail Park (åbner foråret 2022) samt Næstved MegaCenter har de seneste 20 år været under meget stor udvikling.

På den anden side af Køgevej, er Øverup Erhvervsområde beliggende og tilsammen er det ubestridt Næstveds erhvervs dynamo der ligger i dette område - med mere end 5 mio. besøgende til centerbutikkerne, samt ikke mindst planen om at motorvejen fra Rønnede skal føres direkte ind til Næstved blot 1 km. fra Lunavej 6 mfl.

Området er under udbygning ift. Næstved Retail Park - hvilket betyder at der etableres nye vejnet i området, som vil gøre tilkørsels forholdende mere fleksible end tidligere.

Forslag til anvendelse

Produktion
Lager

Økonomi

Pris i kr.
9.150.000,-
Pris pr. m² kr.
6.044,-
Årlige driftsudgifter kr.
80.585,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
53,-

Lokalet

Etage areal
1514 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6188 m²

Faciliteter

Toilet
Kantine
Mødelokale
Parkering
Reception
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Udsugning
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere