SENEST SET
FAVORITTER

Åderupvej 4, 4700 Næstved

Spændende projekt i Næstved

3.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301527Type : Grunde

Projektgrund med gode muligheder for topmoderne erhvervsbygninger i eftertragtet område - Arkitektforslag foreligger.

• Køber gøres opmærksom på at ejendommen udbydes som projektgrund, dermed forventes pålagt moms ved handlen

• Grunden er beliggende i tætbefolket område i Næstved Syd - med god synlighed fra Vordingborgvej

• Der er mulighed for at opføre nyt erhvervsbyggeri på grunden

• Sælger deltager gerne helt eller delvist i projektets udformning og løsning

• Arkitektprojektet på tre separate bygninger, er tegnet så det udnytter den maksimale bebyggelsesprocent på 50%

• Projektet åbner ligeledes op for muligheden for opdeling i erhvervsejerlejligheder såfremt dette ønskes

• Køber forestår nedrivning og bortskaffelse af nuværende bygning

Vordingborgvej i Næstved er en af de mest trafikerede indfaldsveje til Næstved Centrum, og den nye bygning vil få en meget synlig og markant facade mod netop Vordingborgvej.

Projektet fra Skælskør Arkitekterne ligger op til tre individuelle bygninger, der kan opføres således at de hver især udgør en del af en ”hestesko”. Mellem bygningerne er der sikret gode adgangsveje for besøgende/gæster til bygningernes lejere, samt udeområde med grønne pladser og mulighed for behageligt ophold, eller til brug for træningsaktiviteter eller lignende.

Parkeringsområderne er lagt ud for hver enkelt bygning, således den enkelte bygning nemt kan tilgås, også for evt. gangbesværede.

Sundhedshus/Domicil:
Ejendommen er oplagt som sundhedshus, til liberalt erhverv, behandlere, motion/fitness eller et ganske godt kontor/administration/domicil for revisor, bank, advokat, forsikring eller lignende.
Ved behov, vil der relativt simpelt kunne skabes udendørs løsning med lift/elevator til 1. salen, på en eller flere af bygningerne.
Alle bygninger er indrettet - med mulighed for stor fleksibilitet - i 2 plan, med åbne kontorer, møderum, motionssale eller lignende.

Hotellejligheder:
En anden og meget interessant mulighed vil være at indrette en af bygningerne til hotellejligheder, som er meget efterspurgt i de fleste større provinsbyer. Hotellejlighederne kan anvendes som genhusning, til turister eller andre med kortvarige behov for overnatning. I forbindelse med hotellejlighed skal det sikres at gældende regler overholdes, ift. overnattende gæster i bygningerne, og at den gode indretning tager højde for dette. Det har arkitektforslaget også tænkt ind i projektet.

Erhvervsgrunden:
Grunden er næsten kvadratisk, og har fine adgangsforhold på begge sider, hvor der i dag er indkørsel til gode naboejendomme. Der er stort set ingen terrænforskel rundt på grunden, og selve grunden ligger højt ift. kanalen/Næstved havnebassin.

De store indfaldsveje til Næstved er hhv. Ringstedgade, Slagelsevej, Præstøvej, Køgevej og Vordingborgvej.

Krydset ved Vordingborgvej/Åderupvej er særdeles befærdet i den sydlige del af Næstved - og som genbo til denne grund/kommende erhvervsbygning, ligger en stor og attraktiv Netto forretning.

Hele området omkring havnen i Næstved, Åderupvej, Fejøvej og Vordingborgvej - er under stor og god forandring i disse år. Stacy’s Diner er flyttet ind i topmoderne og nyopførte restaurantlokaler lige ned til kanalen, kun godt 200 meter fra denne erhvervsgrund på Åderupvej.

Der ligger flere virksomheder i området, som nærmeste naboer, eks. Europcar, Netto, Dansk Metal, Danmarks Radio mfl.

Kun godt 500 meter fra Åderupvej, ligger Sct. Jørgens Parken med mere end 650 lejligheder samt et stort indkøbs/butikscenter - der trækker mange kunder/besøgende til området alle ugens 7 dage.

Økonomi

Pris i kr.
3.200.000,-
Pris pr. m² kr.
825,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3878 m²

Faciliteter

Møderum
Kontor

Teknik

Elevator
Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere