SENEST SET
FAVORITTER

Halfdan Rasmussens Vej 41, 4700 Næstved

Sjældent udbudt grundstykke i Næstved

4.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301053Type : Grunde

Super attraktiv og unikt grundareal beliggende i et af Næstveds mest populære boligområder

Halfdans Vænge ligger i et af Næstveds mest attraktive beboelsesområder. Grundstykket er beliggende i veludbygget eksisterende villakvarter med meget kort afstand til såvel skole, dagpleje, vuggestue, børnehave, sportsfaciliteter, rideskole samt skov og marker. Hele området er forbundet af veludbygget stisystemer så man kan færdes trygt til fods og på cykel.

Næstved by er en charmerende og fremsynet by med stolte forhistoriske traditioner. Byen er et attraktivt handelscentrum, og betegnes stadigvæk som en af Sjællands bedste handelsbyer med masse af specialbutikker, og to store regionale indkøbscentre placeret i byens yderkant bl.a. Næstved Storcenter, som indeholder 50-60 udvalgsbutikker samt en stor Bilka. Også bymidten summer af liv og et væld af butikker i gå- eller sivegader. Axeltorv er byens centrum med torvehandel hver onsdag og lørdag og med Grønnegades Kaserne Kulturcenter, der byder på alt fra koncerter, udstillinger, foredrag m.v.

Erhvervslivet har de seneste år oplevet en positiv vækst og tiltrækker mange nye indbyggere. Næstved er begunstiget med fantastiske naturskønne oplevelser indenfor både byen og tæt på. I Næstved kan man bl.a. gå en tur rundt om Susåen i Herlufsholmskoven, man kan vandre en tur på Åsen som blev skabt helt tilbage til istiden, og endelig kan man køre til Karrebæksminde og bade ved en helt fantastisk strand.

Grundarealet er på 5.654 m² og må bebygges op til 45 %, og ifølge lokalplan er der brede muligheder indenfor materialer og udtryk, der må dog blot ikke anvendes blanke og reflekterende materialer.

Grundstykket er beliggende i veludbygget eksisterende villakvarter med meget kort afstand til såvel skole, dagpleje, vuggestue, børnehave, sportsfaciliteter, rideskole samt skov og marker. Hele området er forbundet af veludbygget stisystemer så man kan færdes trygt til fods og på cykel.

Økonomi

Pris i kr.
4.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5654 m²

Faciliteter

Bad

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK