SENEST SET
FAVORITTER

Hvedevænget 86, 4700 Næstved

Central erhvervsejendom i Næstved

4.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300946Type : Detailhandel/butik

Boligområde med etagebyggeri, parcelhuse og få hundrede meter fra erhvervsområde med dagligvarebutikker, tømrerhandel mv.

Ejendommen består af grundstykke med bygning der har været anvendt til dagligvarehandel, og med varegård bag bygningen.

Bygning:
Opført i røde sten tilbage i 2005/2006 med det formål at drive Fakta butik. Bygningen er på 802 m² og består af stort tidligere salgslokale på ca. 740 m², mindre lager med god portløsning til varegården, samt spisestue, køkken, bad/toilet og kontorer/administration. Der er vedligeholdelsesfrie klinker på gulvet overalt i bygningen, og væggen der har adskilt butik/lager tidligere, er opført i lette materiale der nemt kan fjernes. Bygningen er velegnet til fælles kontor miljø, forretnings- eller butiksejendom eller fitness og lignende. Der er pt. lokalplan på ejendommen der siger at ejendommen
skal anvendes til dagligvareformål. Der er indledt drøftelser med Næstved kommune omkring muligheder for nye anvendelse/lokalplan løsninger.

Ejendommen er beliggende i et roligt boligområde, få hundrede meter fra Østre Ringvej, der fører direkte til Næstveds nye ringvej på få minutter. Inden for en radius af ca. 1 km. ligger der både skole, institutioner, indkøbsmuligheder, fast food udbydere samt foreninger. Der er gode offentlige transportmuligheder, og tung trafik og bilister kan også sagtens tilgår ejendommen nemt (det har tidligere været Fakta der har fået leveret varer til bygningen). Næstved Station ligger ca. 5 minutter i bil fra ejendommen, og området omkring Næstved Storcenter ligeledes kun 5 minutter væk.

Forslag til anvendelse

Dagligvarehandel
Butik

Økonomi

Pris i kr.
4.000.000,-
Pris pr. m² kr.
4.988,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
802 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere