SENEST SET
FAVORITTER

Bendslevvej 57, 4250 Fuglebjerg

Stor landvilla med masser af plads til bolig og erhverv!

1.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@erhvervsmaegler.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ERH23068Type : Andre typer

Blandet bolig og erhvervsejendom - mellem Næstved og Slagelse

Denne rummelige ejendom tilbyder en god kombination af bolig og erhverv. Med en boligdel på 156 m2 og erhvervsdel på 300 m2 får du masser af plads til både personlig og professionel brug. Har du brug for at erhvervsregistreringen fjernes kan dette nemt ændres til blot at være udhus.

Ejendommen byder på ikke ét, men to køkkener, masser af værelser og toiletter, hvilket giver dig fleksibilitet og mulighed for at udnytte pladsen optimalt. Her er der mulighed for den helt store familie eller 2 familier under samme tag.

Erhvervsdelen af ejendommen vil imponere dig med dens store areal, der omfatter en garage med højloftet port, store værkstedsrum og stor garage med 2 porte i kælder under værksted. Dette giver dig en bred vifte af anvendelsesmuligheder, uanset om du driver en virksomhed, har brug for et stort værksted eller ønsker at skabe et rum til kreative projekter.

En af de store fordele ved denne ejendom er den betagende udsigt over åbne marker. Her kan du vågne op til det smukke landskab og nyde roen og harmonien i naturen. Det er det perfekte sted at bo, hvis du ønsker at komme væk fra byens larm og have masser af plads omkring dig.

Historien bag huset tilføjer en ekstra charme. Med navnet "Virkelyst" har denne ejendom tidligere fungeret som svingkro og brugsforretning. Det bærer på årtiers historie og giver dig mulighed for at være en del af denne rige arv.

Det er vigtigt at nævne, at boligen trænger til væsentlig vedligeholdelse. Dette giver dig en spændende mulighed for at sætte dit præg og skabe et hjem, der opfylder alle dine behov og ønsker.

En perfekt ejendom for dem, der ønsker masser af plads og drømmer om at bo på landet. Med dens store værksted/håndværkerlokaler og fantastiske kombination af bolig og erhverv, er dette et unikt tilbud, der ikke bør gå ubemærket hen.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
1.195.000,-
Pris pr. m² kr.
2.621,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.963,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
50,-

Lokalet

Etage areal
456 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1743 m²

Faciliteter

Garage
Kælder
Toiletter
Port
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere