SENEST SET
FAVORITTER

Holmegaardsvej 1A, 4684 Holmegaard

Plads til bolig og erhverv i Fensmark

3.299.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301353Type : Andre typer

Flot og præsentabel ejendom med både bolig og erhverv som ejer selv kan bebo eller udleje


• Rigtig pæn og velvedligeholdt stand såvel inde som ude

• Flot og præsentabel ejendom som ejer selv kan bebo eller udleje

• Godt parkeringsareal bag ejendommen

• Rigtig pæn beboelsesdel med bl.a. meget god og anvendelig fuld kælder, to nye badeværelser, nyt køkken

• God størrelse erhvervslejemål med god synlighed mod Holmegaardsvej med mange daglige forbipasserende

Ejendommen er en rigtig nydelig og præsentabel blandet bolig- og erhvervsejendom, beliggende i det centrale Fensmark få kilometer fra Næstved.

Ejendommen er opført i 1972 og fremstår facademæssigt flot i røde sten/eternitplader og med store facade vinduer i hele facade længden mod Holmegaardsvej. Tagbelægningen er paptag, som oplyst af ejer, er i god stand.

Termovinduerne i ejendommen er delvist udskiftet, og fremstår over det meste i rigtig pæn stand. Opvarmning sker via fjernvarme

Indretningen er idag med præsentabelt og velfungerende apotek i den ene side af bygningen og beboelse i den resterende del. Både boligdelen og erhvervsdelen bliver fri for lejere ved købet, da ejer selv beboer ejendommen privat, og driver apoteket, som rykker til den lokale Superbrugs.

Erhvervslokalet fremstår lyst og venligt, og ville nemt kunne indrettes til f.eks. alle former for liberale erhverv eller forskellige former for behandling indenfor sundhed/velvære som f.eks. fodterapi, solcenter, massage, akupunktur mv. Der er køling til lokalet som har et åbent større salgsareal/kontor samt mindre baglokale med køkken og toilet.

Boligdelen er indrettet i en tidligere bankfilial og fremstår som nyindrettet bolig i virkelig flot og præsentabel stand. Ved salg bliver beboelsen ligeledes ledig og kunne dermed anvendes af f.eks. ny ejer selv, eller udlejes.

Boliglejemålet fremstår særdeles flot og indeholder bl.a. 2 gode nyere badeværelser med brus, pænt lyst nyere køkken med god spiseplads, meget stor stue med pille-brændeovn samt 2 gode værelser og soveværelse. Gulvbelægningen er over det meste med tæpper og klinker.

Der er fuld kælder under ejendommen, som fremstår i rigtig god stand. Kælderen er meget højloftet og med godt indeklima. I kælderen er der bl.a. de gamle bankbokse i intakt og brugbar stand, 2 store depotrum, fyrrum samt 3 meget store disponible rum pt. brugt som værelser for familiens teenagebørn. En stor del af kælderen er med klinkegulv og gulvvarme.

Bag ejendommen er der flisebelagt parkering til ca. 20 biler, og randbeplantning mod Holmegaardsvej.

Ejendommen er beliggende helt centralt i Fensmark by, som er beliggende få km fra Næstved. Med tiden er Fensmark og Næstved rykket tættere på hinanden grunden den øgede bosætning i begge byer og dermed udbygning af begge byer hen mod hinanden.

Fensmark er en lokal „storby“ med en meget velfungerende skole, børnehave og daginstitution samt rigtig gode indkøbsmuligheder bl.a. i den lokale Brugs som er berømt på store dele af Sjælland, hvorfor mange vælger at bosætte sig i netop Fensmark.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
3.299.000,-
Pris pr. m² kr.
11.996,-
Årlige driftsudgifter kr.
71.762,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
261,-

Lokalet

Etage areal
275 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1290 m²

Faciliteter

Brændeovn
Depotrum
Toilet
Spiseplads
Kælder
Parkering
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere