SENEST SET
FAVORITTER

Gl Skolevej 2A, 4684 Holmegaard

Kombineret erhverv / bolig i landlige omgivelser

1.745.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 15519193Type : Andre typer

Flot bolig og to maskin-/lagerhaller

Nu udbydes en super charmerende ejendom til kombineret erhverv / bolig.

Ejendommen på Gl. Skolevej 2A i Dysted giver de kommende ejere god mulighed for at drive erhverv fra ejendommens særdeles anvendelige maskin-/lagerhaller. Den ene hal, opført i 2007, er i dag registreret med 317 m² erhverv, mens den anden hal, opført i 1991 (beliggende på Gl. Skolevej 2C, der indgår i handlen) er registreret med 130m² erhverv.

Ejendommen, der har et samlet grundareal på 6.849 m², byder på en helt særlig og idylisk stemning i ugenerede omgivelser på landet. Fra adressen er der omtrent 100 meter til nærmeste busstoppested.
Hverdagens fornødenheder nåes hurtigt i Toksværd, hvor der både findes daginstitution, skole, idrætshal og indkøbsmulighed. Trods den landlige beliggenhed når I hurtigt både Næstved og Sydmotorvejen.

Boligen rummer 172 m² bolig i to plan. I stueplan, der har gulvvarme overalt, får I to disponible rum, et gæstetoilet og et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne. Derudover er der et værelse samt et pænt badeværelse med spa. Etagens øvrige kvadratmeter er dedikerede til opholdsmiljøet med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Hjemmekokken får fine betingelser for madlavningen i det funktionelle AUBO-køkken, som er veludstyret med både en induktionskogezone og en pyrolyseovn. Aftenhyggen rykkes ind foran stuens atmosfæreskabende brændeovn, og tilstødende møder I en pragtfuld udestue, der forlænger den lune sæson. Afslutningsvis gemmer førstesalen på endnu en stue og et værelse med en altan, hvorfra der er skøn udsigt over åbne marker.

Udendørs får I fornøjelsen af mange kroge og oaser, hvor I altid kan finde læ. Der er mange solrige timer i vente med grillmad på terrassen, mens I skuer ud over den flot anlagte have, hvor en lille bro går over dammen. De grønne fingre kan aktiveres i drivhuset, men der er også potentiale i træhytten og saunaen.

På matriklen finder I desuden et værksted, to udhuse og en carport.

Økonomi

Pris i kr.
1.745.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.370,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
47,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
619 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6849 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Brændeovn
Gæstetoilet
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK