SENEST SET
FAVORITTER

Hovvejen 114, 4400 Kalundborg

God og stabil forretning - Debbies Bed & Breakfast

5.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11819267Type : Hotel & Restaurant

 

Drømmer du om at få foden under eget bord, så er her en fantastisk mulighed: Idyllisk Bed & Breakfast med god belægning nær infrastruktur og den nye motorvej til Kalundborg, baseret på gode stabile og faste erhvervskunder.
Virksomheden Debbies Bed & Breakfast består af 2 ejendomme - "Søndergården", Hovvejen 114, Kalundborg og "Smedjen", Holbækvej 80, Kalundborg.
? Høj belægning - Stabil indtjening hele året
? Kundetyper: Erhvervsfolk og håndværkere til de store virksomheder i Kalundborg ? Længerevarende ophold
? Turister og kursusdeltagere og autocampere
? Kundekartotek på ca. 100 faste kunder
? Loyale kunder ? Godt ry
? Åbent hele året
? Mulighed for udvidelse - Projekt beskrivelse foreligger med tegninger og økonomi f.eks. værelser, festsal, cafe eller lign.
? Mulighed for campingvogn, både mm. kan opbevares både ude og inde
? Jord bortforpagtet
? God placering ? Tæt på omfartsvej og fremtidig motorvej og alligevel få minutter fra by og industriområde
? Landligt og idyllisk gårdmiljø
? Beskrivelser af forretningen kan rekvireres hos medvirkende Erhvervsmægler
? Ejer hjælper gerne ny ejer med en indkøringsperiode så virksomheden læres at kende
? Ejer kan evt. træde til ved ferier såfremt dette ønskes
? Potentiale tomme længer/udhuse: Brugskunst, hunde-/kattepension, boksudlejning mm.
Hovvejen 114, Kalundborg (Energimærke D): Søndergården er en gammel hyggelig nedlagt landejendom fra 1886. Ejendommen ligger ved indfaldsvejen til Kalundborg ca. 1-2 km. fra Kalundborgs store industrivirksomheder, havn og centrum af byen. Trods beliggenhed tæt ved vej fornemmer man en landlig stemning på gården med en skøn gammel velpasset have, fritgående høns, geder, mini grise og katte.
Ejendommen består af stuehus med privatbolig, 3 længer, værksted + diverse hytter. 1. salen af stuehuset er indrettet med 6 værelser: 4 dejlige lyse dobbelt værelser m/bad og toilet, 2 enkelt vær. m/bad på gangen, fælles toilet/bad, lille the køkken og depotrum. I stueetagen findes indgang med reception og morgenmadsstue samt privatafdeling. Alle værelser er nænsomt dekoreret, holdt i en lys og enkel stil. Alle værelser har tv og wifi. Receptionen og morgenmadsstuen byder velkommen i en landlig stil. Her kan man studere nips og ting i en hyggelig atmosfære af gammel og nyt, nyde morgenmaden og læse dagens avis.
Rundt omkring gården findes der flere terrasser til fri afbenyttelse, hvor man kan finde læ, ro og nyde solen. I baghaven er der indrettet en legeplads for de små, trampolin, bålsted og et shelter til overnatning. Her holder gårdens dyr også til - mini grise, geder, høns og en kat.
Udover hovedhuset er der 3 ubenyttede længer, en lade, et stort værksted (369 kvm), der evt kan udlejes, 2 hytter og 2 hyggelige beboelsesvogne til udlejning.
"Smedjen", Holbækvej 80, Kalundborg (Energimærke E):
Huset ligger ca 400 m fra Søndergården, er opført ca. år 1900 og historien fortæller at her boede smeden. Huset er købt i 2008, da ejer havde stigende efterspørgsel på overnatningspladser af længere varighed. Huset består af 2 bygninger, hvoraf det ene benyttes til beboelse og den anden opbevaring/værksted. Beboelsesdelen har 3 dejlige værelser i stueetagen, toilet/bad, godt køkken med spiseafdeling, fælles tv-stue og bryggers med vaskemaskine. På 1. salen er der 2 lyse værelser, som deler bad og toilet. Alle værelser har tv og wifi. Hele huset er løbende istandsat i en lys og let stil og byder også på en dejlig terrasse med grill og en stor have. Huset benyttes primært af folk der har ophold i en længere periode - Her er der nemlig mulighed for at lave mad i det velindrettede køkken, ligesom huset ofte benyttes af mindre grupper, der kan have hele huset for sig selv.
Debbies Bed & Breakfast "Vores niche":
Kalundborg er en driftig industriby, som tiltrækker mange håndværkere både danske og udenlandske folk til specialopgaver. Primære kundegruppe arbejder på Novo Nordisk, Statoil, Dong Energi, NOV, Gyproc og Kalundborg havn m.fl.
- Vi tilbyder primært overnatning til håndværkere både i større og mindre grupper. Vi har et godt ry i byen og virksomhederne kender os.
Vi arbejder hele tiden på at yde en god og personlig service til vore gæster, vi tilbyder blandt andet morgenmad kl. 6.00, høj rengøringsstandard, vask af tøj og aftensmad 1 gang om ugen.
Mange håndværkere hører om os via netværk, finder os via hjemmesiden, booking.com, eller Dansk Bed & Breakfast guide - Vi har rigtig mange faste kunder og folk kommer igen.
Ud over håndværkerne benyttes stedet af privatpersoner i weekenderne, der skal til diverse arrangementer i Kalundborg (Vi ligger tættest på Novos selskabslokaler).
Vi afholder mindre arrangementer for folk (Fætter/kusinefester, sommerfester mv.)
Desuden har vi 1-2 gange om årligt brudepar til overnatning. Hvor der bliver pyntet op med blomster, champagne, frugt mv.
Vi er medlem af Dansk Autocamper Forbund, Asci og ADAC, så autocampere og teltfolk kan overnatte i enkelte dage.

Forslag til anvendelse

Grill
Café

Økonomi

Pris i kr.
5.250.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
78.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
32,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.658,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
21,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2449 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
25000 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Toilet
Gårdmiljø
Reception
Terrasse
Køkken
+Mere

Teknik

Wifi
Tv
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK