SENEST SET
FAVORITTER

Årbyvej 1, 4400 Kalundborg

Byggejord til boliger, tæt på Kalundborg

5.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1718012Type : Grunde

Mulighed for 40% bebyggelse, tæt-lav

Med kun 5 km til Kalundborg og tæt på indkøb, skole m.v. kan du nu erhverve ca.15.000 m² byggejord til opførelse af f.eks. tæt/lav eller åben/lav boligbebyggelse.

Årby er en mindre, hyggelig landsby med en blanding af villaer, rækkehuse og landejendomme og vil tiltale både den yngre og ældre generation.

Der foreligger Kommuneplan KO8.B05, der angiver muligheden for 40% tæt/lav bebyggelse. Køber må selv påregne at få udarbejdet en lokalplan.

Det angivne areal på ca. 15.000 m² vil blive fastlagt af landinspektøren efter opmåling i forbindelse med en endelig handel. Køber skal påregne at betale disse omkostninger udover, hvad der ellers er angivet i salgsopstillingen.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger giver ingen garanti for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grunden.

Køber kan herudover opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbunden undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.

Økonomi

Pris i kr.
5.800.000,-
Pris pr. m² kr.
387,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.580,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15000 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere