SENEST SET
FAVORITTER

Parallelvej 9, 4591 Føllenslev

Byggejord lige ved vandet

15.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1717588Type : Grunde

Større del af ejendommen er fuldt byggemodnet - Projektforslag medfølger i handelen

Havnsø er en lille men meget hyggelig havneby, med en fantastisk beliggenhed ved Sejerø-Bugten, lige nord for Kalundborg. Med en beliggenhed, lige midt i fredet natur, gode badestrande og med hyggeligt havneområde lige om hjørnet, indbydes til et rigt "udeliv".

Grundstykket er på 26.247 m² er delvist byggemodnet med interne adgangsveje og på 28 parceller er der afholdt tilslutningsbidrag til SEAS-NVE, spildevand og til vandværk.

Sælger har ladet projektmateriale udarbejde, som køber frit kan indtræde i. I projektet er der taget udgangspunkt i 85 boliger (79-125 m²) og en bebyggelsesprocent på 34. Men købers projekt kan naturligvis have en anden karakter, dette blot et forslag, som køber evt. kan lade sig inspirere af.

Grundarealet ligger med gangafstand til havnen, som både er færgeleje for overfarten til Sejerø og til Nekselø. Herudover er der en rummelig lystbådehavn og et hyggeligt havnemiljø bestående af caféer, restauranter, ishuse m.v. Havnsø består herudover af den oprindelige by omkring havnen, nyere parcelhusområder, men også af eftertragtede sommerhuskvarterer, der bl.a. efterspørges grundet den nære beliggenhed og udsigt til gode badestrande.

Moms:
Køber er gjort nøje opmærksom på, at ejendommen sælges som ubebygget areal og at købesummen bliver tillagt moms.

Byggemodning:
Hele området er byggemodnet, med lamper, asfalt, kantsten m.m., og området er udlagt med græs.
Der er betalt etableringsbidrag til SEAS-NVE og kloaktilslutningsbidrag til Kalundborg Kommune. Der er tillige betalt tilslutningsbidrag til vandværk, gældende for de 28 parceller.

Køber bærer omkostninger for opdeling af forsyningsledninger til de efterfølgende enkelte boliger.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger giver ingen garanti for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grunden.

Køber kan herudover opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbunden undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.

Økonomi

Pris i kr.
15.000.000,-
Pris pr. m² kr.
571,-
Årlige driftsudgifter kr.
171.684,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
26247 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere