SENEST SET
FAVORITTER

Stadion Alle 5, 4400 Kalundborg

Vandrerhjem i OFFENTLIGT UDBUD

8.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1118159BType : Andre typer

Ejendommen skal fortsat anvendes til vandrerhjem

Kontant købstilbud ønskes Budfrist: 01.06.2023 kl.12.00Vandrerhjem med 111 sengepladser fordelt på 28 værelser, hvoraf 14 er handicapvenlige. Opført i 1993 i gedigne og vedligeholdelsesvenlige materialer som bl.a. blank mur og tag af røde lertegl.
Beliggende tæt på Kalundborg centrum med byens gågade, havnen m.v. og indrettet med præsentabel foyer med reception, kontor, div. undervisningslokaler, toiletter, flere depotrum, spisesal, stort, velapteret køkken med meget anvendeligt driftsmateriel, sikringsrum, der anvendes til aktivitetsrum, fyrrum med fjernvarmeinstallation og nyere varmtvandssystem, personalerum med værelse samt toilet/bad samt vaskeri med industrimaskiner med møntindkast. Der er både trappe og elevator til 1. salen, hvor de 28 værelser er placeret. 1. salen, hvorfra der er et flot kig ned i foyeren, rummer udover de 28 værelser, div. depotrum, hyggekrog med borde og stole samt vandrerkøkken med udgang til stor terrasse, hvor kunderne kan nyde udendørslivet. Det skal særskilt fremhæves, at hele bygningen har et virkelig fint lysindfald samt, at der er en rigtig god mulighed for at supplere omsætningen ved at udnytte det store, velapterede køkken til catering.
Indlagt fibernet 1.000 mbit/1.000 mbit - wifi i hele bygningen. Køber må påregne en udgift til understrygning af tagbelægningen, idet der er problemer med undertaget. Der foreligger rapport herom, som er tilgængelig i bilagene.For Kalundborg Kommune udbydes ejendommen til salg på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 396 af 03.03.2021, jf. bilag. 02

Fremvisning efter aftale med Nordicals Sjælland P/S, hvor der ligeledes kan rekvireres særskilt

Vandrerhjem med 111 sengepladser fordelt på 28 værelser, hvoraf 14 er handicapvenlige.

Forslag til anvendelse

catering

Økonomi

Pris i kr.
8.300.000,-
Pris pr. m² kr.
3.663,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.465,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
10,-

Lokalet

Etage areal
2266 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3691 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Foyer
Toilet
Handicapvenlig
Reception
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator
Fibernet
Fjernvarmeinstallation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere