SENEST SET
FAVORITTER

Krogvejen 40, 4281 Gørlev

Mange m² for pengene - Særdeles præsentable forhold

3.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1117734Type : Lager & Produktion

Præsentabelt erhvervsdomicil med mulighed for mandskabsboliger

Ejendommen er beliggende ved indfaldsvej til Gørlev og med synlighed fra Omfartsvejen og kun ca. 1 km fra Gørlev Landevej, hvorfra man har gode vejforbindelser til bl.a. Kalundborg og Slagelse.

Den i alt 5.728 m² store, velanlagte grund byder på nogle særdeles præsentable forhold med stort P- og køreareal, have, udemiljø m.v. Med facade til omfartsvejen forefindes markant og præsentabelt erhvervsdomicil på i alt 1.168 m², i pudset og malet murværk og med eternittag. Bygningen indeholder nogle gode kontor faciliteter med god akustik, kabling i væggene mv. og byder på en fleksibel fordeling af cellekontorer, møderum og åbent kontorlandskab/ reception m.v., som evt. kan indtænkes til anden anvendelse; showroom, webshop, udstilling, omdannelse til yderligere værkstedsareal m.v. Hertil pæne toilet faciliteter samt adgang til 1. sal hvor der forefindes storrumskontor, køkken og yderligere toilet faciliteter, hvilket er med til at gøre bygningen delevenlig.I naturlig forlængelse heraf forefindes køkken/kantine afsnit i pæn stand, hvorfra der videre er adgang til velfungerende værksted/lager med gode portforhold samt mandskabsfaciliteter.
Bygningen er opført i 1988 til brug for bilforretning, og blev i 2005 gennemgribende istandsat til brug for finansiel virksomhed.

Herudover forefindes fritliggende villa på 201 m², opført i 1988 og tilbygget ca. år 2000. Herudover løbende vedligeholdt og istandsat. Bygningen fremtræder gedigen, opført i røde mursten med tegltag og termovinduer. Fra entréen er der via effektivt udnyttet gangareal adgang til pænt badeværelse/toilet, gæsteværelse/kontor stort børne-/teenage værelse, bryggers (som tillige har egen indgang) samt stort køkken med spiseplads. Herfra adgang til hyggeligt stuemiljø samt yderligere et godt, regulært soveværelse. Fra stuen er der adgang til overdækket terrasse og nem have.

Ejendommen opvarmes via pillefyr.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.850.000,-
Pris pr. m² kr.
2.812,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.451,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
29,-

Lokalet

Etage areal
1369 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5728 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kantine
Kontorlandskab
Møderum
Reception
Tegltag
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere