SENEST SET
FAVORITTER

Vestre Havnevej 10, 4400 Kalundborg

1. række med panoramaudsigt over fjorden

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11820302Type : Andre typer

Liebhaverejendom i 1. række med panoramaudsigt over fjorden

Strandlyst er en herskabelig liebhaverejendom med en fantastisk beliggenhed i 1. række til Kalundborg Fjord og med panoramaudsigt over den indre lystbådehavn og fjorden mod syd.

Ejendommen er en 549 m² stor og yderst præsentabel patriciervilla i flot arkitektur, opført i hvidmalede, murede facader og med sortglaseret tegltag, beliggende på en 1.820 m² stor grund centralt i Kalundborg lige overfor den indre lystbådehavn, hvor der for nylig er etableret højvandssikring. Udover den fantastiske udsigt ligger ejendommen nær byens station med tog og busforbindelser, ligesom skoler, daginstitutioner, gymnasium og videregående uddannelser er lige om hjørnet. Gågaden med mange specialbutikker, caféer m.v. er ligeledes i gåafstand herfra.

Ejendommen har desværre været ramt af en omfattende vandskade, så ejendommen fremstår indvendigt meget råt og "skrællet" ind til rå mur, træværk m.v., og har været igennem en længere tørreperiode, så der nu skulle være sikkerhed for, at alt er tørt og i orden. Heldigvis blev en del af ejendommens helt specielle stuklofter reddet og bevaret, og skal blot gennemgås for mindre fejl. Ejendommen er derfor udbudt inkl. en erstatningssum fra forsikringsselskabet på min. kr. 1.128.000 til udbedring og genetablering af ejendommen. Dette er derfor en helt særlig mulighed for den rette liebhaver til at sætte sit eget præg på en helt igennem unik ejendom.

Seneste anvendelse har været til opholdssted, men tidligere har der bl.a. været B&B og restaurant i ejendommen, der er meget rummelig med mange værelser, flotte stuer med stuk, flere bad/toilet osv. Ejendommen vil kunne anvendes indenfor samme målgruppe igen, eller kunne ombygges til 3-4 liebhaver lejligheder, eller til én stor herskabelig bolig for en familie, evt. med behov for hjemmekontor eller virksomhed som liberalt erhverv, klinik eller lignende.

Fremvises efter aftale med medvirkende ejendomsmægler.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
9.098,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.256,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
101,-

Lokalet

Etage areal
549 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1820 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Stuk
Tegltag

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere