SENEST SET
FAVORITTER

Krogvejen 40, 4281 Gørlev

Stort erhvervsdomicil med tilhørende kvalitetsbolig

4.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1116790Type : Andre typer

 

Ejendommen er beliggende ved indfaldsvej til Gørlev - og med synlighed fra Omfartsvejen og kun ca. 1 km fra Gørlev Landevej, hvorfra man har gode vejforbindelser til bl.a. Kalundborg og Slagelse.

Den i alt 5.728 m² store, velanlagte grund byder på nogle særdeles præsentable forhold med stort P- og køreareal, have, udemiljø m.v. Med facade til omfartsvejen forefindes markant og præsentabelt erhvervsdomicil på i alt 1.168 m², i pudset og malet murværk og med eternittag. Bygningen indeholder nogle gode kontor faciliteter med god akustik, kabling i væggene mv. og byder på en fleksibel fordeling af cellekontorer, møderum og åbent kontorlandskab/ reception m.v., som evt. kan indtænkes til anden anvendelse; showroom, webshop, udstilling, omdannelse til yderligere værkstedsareal m.v. Hertil pæne toilet faciliteter samt adgang til 1. sal hvor der forefindes storrumskontor, køkken og yderligere toilet faciliteter, hvilket er med til at gøre bygningen delevenlig.I naturlig forlængelse heraf forefindes køkken/kantine afsnit i pæn stand, hvorfra der videre er adgang til velfungerende værksted/lager med gode portforhold samt mandskabsfaciliteter.
Bygningen er opført i 1988 til brug for bilforretning, og blev i 2005 gennemgribende istandsat til brug for finansiel virksomhed.

Herudover forefindes fritliggende villa på 201 m², opført i 1988 og tilbygget ca. år 2000. Herudover løbende vedligeholdt og istandsat. Bygningen fremtræder gedigen, opført i røde mursten med tegltag og termovinduer. Fra entréen er der via effektivt udnyttet gangareal adgang til pænt badeværelse/toilet, gæsteværelse/kontor stort børne-/teenage værelse, bryggers (som tillige har egen indgang) samt stort køkken med spiseplads. Herfra adgang til hyggeligt stuemiljø samt yderligere et godt, regulært soveværelse. Fra stuen er der adgang til overdækket terrasse og nem have.

Ejendommen opvarmes via pillefyr.

Forslag til anvendelse

Bilforretning
Erhvervsdomicil
Showroom
Lager
Værksted
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
4.250.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.979,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
28,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1369 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5728 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kantine
Kontorlandskab
Møderum
Reception
Tegltag
Terrasse
Kantine
Køkken
Reception
Værksted
+Mere

Teknik

Eternittag

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK