SENEST SET
FAVORITTER

Blæsingevej 16, 4200 Slagelse

Landvilla med stor erhvervsbygning

2.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7210 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 371ER130Type : Andre typer

Rigtig flot og velholdt landvilla med en stor erhvervsbygning

Rigtig flot og velholdt landvilla med en stor erhvervsbygning beliggende på en sjældent udbudt naturgrund i Blæsinge Bakker. Fra ejendommen er der kun små 10 min. kørsel til Slagelse C. samt motorvejstilkørsel mod Odense og København.

Ejendommen er en sjældent udbudt naturperle, med kuperet terræn og flot gammel beplantning, hvilket giver en meget intim og naturnær oplevelse, når man færdes her. Grunden er en del af den gamle grusgrav, og fra toppen har man en storslået udsigt over området ind mod Slagelse. Den 1,8 hektar store naturgrund giver ligeledes rig mulighed for mindre dyre- eller hestehold. Herudover er der også en velanlagt have med flere hyggelige terrasser.

Den flotte villa er totalrenoveret i 2005, og fremstår rigtig flot ude som inde, med sine store og indbydende opholdsrum, hvor hele familien kan samles.

Til ejendommen hører også en stor erhvervsbygning på 440 m2, hvor der er god plads til lager eller værksted. Endvidere er der en stor carport, hvorfra man har adgang til huset.

Indgang til entré og praktisk bryggers, med god bord- og skabsplads samt vaskefaciliteter. Herfra er der adgang til pænt badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask. Husets store Køkken/alrum med udgang til hyggelig terrasse, byder på god plads til langbord, og ligger i åben forbindelse med den lyse stue. Der er et rigtig godt lysindfald i rummet fra de mange vinduer, og fra den specielle entré i glaselementer midt i rummet.
Førstesalen indeholder en rummelig repos, stort soveværelse med indbyggede skabe, to gode værelser samt lyst badeværelse med badekar, bruseniche, toilet og håndvask.
En gennemført og rummelig bolig, hvor akustikken er i orden, grundet akustiklofterne der findes i de fleste rum. Endvidere er der en god anvendelig og højloftet kælder på 105 m2, indeholdende et stort lokale samt to mindre, disponible rum.

En sjældent udbudt naturperle!

Økonomi

Pris i kr.
2.975.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.214,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
52,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
655 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18396 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kælder
Opholdsrum
Terrasse
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK