SENEST SET
FAVORITTER

Ydervang 4-6, 4300 Holbæk

Industriejendom med mange muligheder

10.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40301380Type : Lager & Produktion

Industriejendom med mange anvendelsesmuligheder og stor grund

Ejendommene består af 3 bygninger på en næsten 15.000 m² stor grund. Beliggende i attraktivt erhvervsområde i Holbæk, tæt på motorvejen mod København. Ejendommen fremstår generelt i god stand såvel ude som inde. Bygningerne kan have mange anvendelsesmuligheder og vil fungere fint for mange forskellige brancher, som f.eks. værksteder, produktionsvirksomheder, industrivirksomheder, virksomheder, der søger lager/opbevaring, logistikvirksomheder, transportvirksomheder, håndværksvirksomhed, samt virksomheder indenfor B2B-salg.

Bygning 1, består af en meget stor lager- og produktionsejendom på 3.753 m², som fremstår i god stand såvel ude som inde. Indeholder 3 sammenhængende søjlefrie haller, hvoraf 2 af hallerne har traverskraner og en lofthøjde på ca. 6 meter. Hertil er knyttet toilet, 3 kontorer, 2 lagerrum samt yderligere et kontor og toilet. Kælder med gode omklædnings- og badefaciliteter.

Bygning 2 består af 353 m² stor søjlefri lagerhal i god stand.

Bygning 3 består af 780 m² lagerhal i mindre god stand.

Grunden er stor med stort parkerings- og oplagsareal.

BELIGGENHED
Ejendommen ligger på Holbæks absolut bedste og største industriområde, beliggende i udkanten af Holbæk by. Ejendommen er således beliggende i et område hvor selv den mest krævende virksomhed kan drives fra og samtidig ikke langt fra de omkringliggende villakvarterer.
Beliggenheden er præget af de mange forskellige virksomheder der drives i området, hvilket er med til at give bydelen sin karakteristiske atmosfære.

Der er god til kørsels forhold og infrastruktur.

Holbæk Kommune er pt. begunstiget af en stor tilflytning af nye borgere og Holbæk Kommune består at et stærkt netværk af forskellige bysamfund. Holbæk by er kommunens hovedby, industri- og handelscenter.

Holbæk Kommune har et stærkt erhvervsliv med mange små, mellemstore og store virksomheder inden for industri, bygge og anlæg, service og handel fordelt rundt i kommunen. Kommunen har fokus på at understøtte og skabe gode rammer for erhvervslivet, så vi kan sikre og udvikle de nuværende virksomheder, tiltrække nye virksomheder og fremme iværksætteri, både i byerne og i landdistrikterne.

Forslag til anvendelse

Værksted
Logistikvirksomhed
Produktionsejendom
Industrivirksomhed
Lager
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
10.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
4885 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14952 m²

Faciliteter

Omklædning
Toilet
Hall
Kælder
Lagerrum
Parkering
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK