SENEST SET
FAVORITTER

Slagelsevej 21, 4450 Jyderup

Tidligere plejecenter i offentligt udbud

3.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 927-JJ00596Type : Hotel & Restaurant

For Holbæk Kommune udbydes tidligere plejecenter i offentligt udbud

Ejendommen er et tidligere plejecenter og indeholder bla. 3 fløje med værelser, opholdsarealer, opholdsstue, kontor mv. Den ene fløj har en kælder, der har været anvendt til depotrum og tidligere institutionskøkken. Herudover forefindes en tidligere administrationsbygning, der har en skøn udsigt til Skarresø.

Ejendommen skal fremover anvendes til turisme-, ferie- og fritidsformål og dermed skabe mulighed for at etablere turistrelaterede aktiviteter, såsom overnatningsmuligheder og bespisning, der kan være med til at understøtte Jyderup Handleplan, som blev vedtaget i 2018, Naturpark Åmosen og Istidsruten omkring Skarresø. Ejendommen kan ikke anvendes til boligformål eller yderligere bebyggelse på ejendommen uden forudgående samtykke fra Holbæk Kommune.

Til ejendommen hører en god grund med udsigt til Skarresø og som er delvis udlagt til have, diverse opholdsarealer samt parkeringsareal.

Jyderup by byder på masser af muligheder bl.a. skole, indkøb, gode togforbindelser til København - Kalundborg og meget mere. Tillige er området meget naturskønt med bl.a. Skarridsø og dejlige skovområder, hvor den ene ejendom grænser op til.

Salget sker ved, at tilbudsgiver udfylder og underskriver købstilbud fra udbudsmaterialet med navn på køber samt det beløb, som tilbudsgiver ønsker at byde og vedlægger projektbeskrivelse samt tidsplan, jf. § 2 i udbudsmaterialet. Købstilbud med projektbeskrivelse og tidsplan skal sendes til danbolig holbæk, som fremsender købstilbuddene til Holbæk Kommune, der frit kan vælge mellem de indkomne købstilbud.

Spørgsmål til udbudsmaterialet/vilkår eller lokalplan mv. kan rettes til danbolig holbæk - henrik larsen a/s, att.: Jesper Jensen.

Økonomi

Pris i kr.
3.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
204.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
131,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1562 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9942 m²

Faciliteter

Depotrum
Kælder
Opholdsareal
Parkeringsareal
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere