SENEST SET
FAVORITTER

Wegeners Have 51A, 4300 Holbæk

Projektgrund til rækkehuse

63.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12822248Type : Grunde

Fantastisk beliggende projektgrund til rækkehuse

Med absolut attraktiv beliggenhed i Holbæks østlige udkant og grænsende op til fredede arealer med åbne marker, skov og flot udsigt til Holbæk fjord er ejendommen "Wegenersminde" under udvikling til nyt attraktivt boligområde. Her er du nær åbne marker, skov, fjorden, lystbådehavn, golfbane og alle byens faciliteter.

Holbæk er en by i rivende udvikling, og har gennem mange år oplevet en massiv bosætning, både fra børnefamilier og fra seniorsegmentet, hvilket dels skyldes byens geografiske placering med god infrastruktur, fantastisk natur, samt at byen har mange kulturelle tilbud, havnemiljø, gode sportsfaciliteter, og masser af indkøbsmuligheder.

Grunden er lokalplanlagt ved Lokalplan 3.26, og ejer har stået for opførelse og salg af områdets vestlige del, hvor alle boliger er solgt på projektstadiet, og alle er taget i brug.
Enkelte boliger er allerede gensolgt, med god fortjeneste for sælgerne, og der vurderes fortsat et stort behov for boliger i god kvalitet og med denne gode beliggenhed.

De fire resterende byggefelter A, C.1, C.2 og C.4 giver alle gode muligheder for udsigt fra boligerne, enten til fjorden, til skoven eller til områdets rekreative arealer med sø o.l.

Delområde A er jf. lokalplanen med mulighed for at opføre hotel-/konference- og wellnesscenter eller lignende, med minimum 3.000 m² og maksimalt 5.400 m². Køber vil formentlig kunne "konvertere" denne anvendelse til andre muligheder - herunder boligformål - men dette vil kræve et tillæg til eksisterende lokalplan. Ejendommen udbydes med mulighed for, køb med eller uden delområde A.

Delområde C.1 må anvendes til række- eller klyngehuse i mindre grupper i 2 etager, og herfra vil der være flot udsigt ned over områdets store sø. I delområde C.2 er det ligeledes anvendelse som 2-etages række- eller klyngehuse, og herfra er der dels udsigt over områdets rekreative område med sø, dels over åbne marker mod skov. I delområde C.4 må bebyggelse opføres i op til 3 etager, og fra dette byggefelts høje beliggenhed er der en flot udsigt over Holbæk fjord mod Tuse Næs, og fra de øverste etager vil der være mulighed for udsigt ind over Holbæk by og havneområde m.v.

Grunden er forberedt med arkæologiske undersøgelser, ligesom der er foretaget geotekniske undersøgelse med diverse boreprøver, der viser at der kan bygges med almindelig fundering.

Moms:
Køber er gjort nøje opmærksom på, at ejendommen sælges som ubebygget areal og at købesummen bliver tillagt moms.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Udstykning:
Jvf. Lokalplan 3.26 §4.1: Ejendomme kan kun udstykkes med et grundareal svarende til sokkelaftrykket + eventuelle terrasser på terræn og forarealer mod ankomstvej. Resterende areal til veje, stier og rekreative områder overdrages til områdets grundejerforening.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger har gennemført arkæologiske- og geologiske undersøgelser, og disse rapporter indgår i bilagssættet.
Såfremt køber herudover ønsker egne undersøgelser/boreprøver, kan disse udføres efter nærmere aftale, og for købers regning. Grave-/borehuller reetableres af køber.

Økonomi

Pris i kr.
63.500.000,-
Pris pr. m² kr.
670,-
Årlige driftsudgifter kr.
83.161,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
94811 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere