SENEST SET
FAVORITTER

Omfartsvejen 71B, 4300 Holbæk

72.000 m² grundstykke til erhvervsudvikling

7.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12S5267Type : Grunde

Store specialbutikker, lager, værksted m.v.

Erhvervsareal med bedste beliggenhed i Holbæk.

Arealet har en stor og lang facade ud mod Omfartsvejen og dermed kan der skabes en effektfuld eksponering af de virksomheder der placerer sig i området. Området er i flg. lokalplanen udlagt til erhverv med miljøklasse 2-4, hvilket bl.a. giver mulighed for store specialbutikker, lager, værkstedsformål m.v.

Området ligger som del af Holbæk Megacenter, lige overfor Biltema, Bauhaus, Elgiganten, Idémøbler, Maxi Zoo, Daells Bolighus, Expert, BabySam, Harald Nyborg og Netto m.fl. I alt mere end 40 salgsaktører er samlet indenfor området. Der er en stærk kundestrøm til området med en høj grad af synergi mellem de enkelte aktører.

Arealet kan efterfølgende udstykkes i grundstykker fra helt ned til 2.000 m² og med bebyggelsesprocent på 55, er der således mulighed for at kunne skabe en varieret erhvervspark med mange anvendelsesmuligheder, på én af de bedste beliggenheder i Holbæk.

Vejadgangen er god til området og skal ske af Skydebanevej, som ligger i grundens nordvestlige del og som forbindes direkte ud til Omfartsvejen, som har motorvejsramper til Holbækmotorvejen.

Det samlede areal består af 2 matr., hvoraf der på det ene forefindes et bygningssæt som evt. vil kunne bruges til erhvervsformål. Denne del af den samlede ejendom vil således være momsfri.

Købesummen er herudover anført ekskl. moms og byggemodning.

Økonomi

Pris i kr.
7.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1197 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
72289 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere