SENEST SET
FAVORITTER

Omfartsvejen 59, 4300 Holbæk

Erhvervsgrund med facademulighed

2.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10820085Type : Grunde

Grundareal fra ca. 5000m2 med en bebyggelsesprocent på 55%

Spændende mulighed for butik med facade mod Omfartsvejen som en del af det attraktive Holbæk Megacenter lige overfor El-Giganten, Sport24, Power, Bauhaus, Harald Nyborg m.fl.

Grunden udbydes med areal på 5000m2, og er omfattet af kommuneplanens rammeområde 2.C10 Søstrupvej Vest, Megacenter II, og med mulighed for større butikker til fx. detail/udvalgsvarer, pladskrævende varegrupper m.v., og en bebyggelsesprocent på 55, byggeri i op til 2½ etage og maksimalt 11m højde. Vil være velegnet til fx. auto-, både-, campingforhandlere, køkken- og møbelforretninger o.l.

Arealet er pt. ikke lokalplanlagt, så køber skal påregne at indgå i udarbejdelse af lokalplan, ligesom udstyknings- og byggemodningsomkostninger er købers omkostning. Adgang vil formentlig kræves via Søagervej. Arealet henligger pt som landbrugsareal med græs.

Der kan naturligvis købes større areal - Kontakt medvirkende mægler for yderligere informationer.


Moms:
Køber er gjort nøje opmærksom på, at ejendommen sælges som ubebygget areal og at købesummen bliver tillagt moms.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Jordbundsforhold:
Køber overtager grunden som den er og forefindes. Sælger giver ingen garanti for jordbundsforholdene i relation til købers fremtidige anvendelse af grunden.

Køber kan herudover opfordres til, i henhold til et konkret projekt og for egen regning, at lade jordbunden undersøge i et med sælger aftalt omfang. Gravehuller reetableres af tilbudsgiver.

Matrikelnummer:
Da ejendommen udmatrikuleres som en del af matrikel 5a Allerups Springstrupjorder, Søstrup ved handelen, kendes endelig matrikelnummer ikke.

Økonomi

Pris i kr.
2.995.000,-
Pris pr. m² kr.
599,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5000 m²

Faciliteter

Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere