SENEST SET
FAVORITTER

Kanalstræde 13, 4300 Holbæk

Holbæk Havneby - Specialbutik

5.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 927-HL00421Type : Detailhandel/butik

Holbæk Havneby - Specialbutik på 269 m² med facade mod kanalen

Projektet Holbæk Havneby er beliggende i Holbæk Centrum i havneområdet, der er under udvikling til et attraktivt bolig- og rekreativt område. Området kombinerer specialbutikker, restauranter, Food Market, levende værksteder, almennyttige boliger og ejerboliger.

Denne ejerlejlighed er beliggende i stueplan og kan anvendes til butiksformål. Ejerlejligheden overdrages til køber som rålejlighed, således at køber selv skal sørge for indretning og færdiggørelse af gulve, vægge, lofter mv. Til ejerlejligheden hører 1 p-plads.

Holbæk Havneby er et spændende arkitekttegnet byggeri af det lokale arkitektfirma Kullegaard A/S. Det gennemgående tema i byggeriet er flotte kig og åbne arealer samt et ydre udtryk, der er markant med en tung base i beton, hvor alle projektets publikums-orienterede funktioner samt den overdækkede parkering samles. Ovenpå basen er placeret attraktive lejeboliger og ejerlejligheder og på 2. sal er store ejerlejligheder med kæmpe tagterrasser. Tagfladerne er inspireret af sejl og fuldender det moderne og spændende byggeri.

Placeringen af Holbæk Havneby er synlig og unik, idet den ligger meget centralt i havnemiljøet direkte ud mod kanalen og fra byggeriet kan man gå direkte ud til bystranden eller langs havnepromenaden.

Økonomi

Pris i kr.
5.100.000,-
Pris pr. m² kr.
18.959,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.546,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
180,-

Lokalet

Etage areal
269 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkering

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere