SENEST SET
FAVORITTER

Teglværksvej 32, 4450 Jyderup

Blandet bolig- og erhvervsejendom

1.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 927-JJ00925Type : Andre typer

Blandet bolig- og erhvervsejendom midt i Jyderup

Med sammenlagt 325 kvadratmeter har denne ejendom med blandet bolig og erhverv mere end rigelig plads til både familieliv og til din virksomhed eller hobbyprojekt. Ejendommen er ligger centralt og meget synligt i Jyderup i gåafstand fra skole, indkøb, DSB-station med direkte afgang til København på ca. 50 minutter og alle andre af hverdagens fornødenheder.

De mange kvadratmeter er opdelt i henholdsvis en boligdel på 110 kvadratmeter og en erhvervsdel på 215 kvadratmeter. Dertil kommer grunden på 731 kvadratmeter, der både indeholder rummelig indkørsel med gode parkeringsmuligheder foran ejendommen og en dejlig lukket have.

Boligen, der er beliggende på 1. sal, indeholder 3 rummelige soveværelser, køkken med spiseplads, vinkelstue med udgang til altan samt badeværelse med brus.

Erhvervsdelen ligger i stueplan og er indrettet med diverse disponible rum af forskellig størrelse samt opholdsrum og et toilet. Her får du både mulighed for at indrette kontorer, en værkstedshal eller måske en form for mindre produktion. Stueplanet har tidligere været anvendt til glarmester-butik.

Huset ligger i øvrigt tæt på Skovvejen med forbindelse Holbæk Motorvejen, hvor du efter ca. 50 minutters kørsel er i København, så både kunder og leverandører har nem adgang til adressen.

Alt i alt en virkelig spændende ejendom med mulighed for at starte erhvervseventyret sammen med familien eller bruge ejendommen som en udlejningsejendom.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
1.295.000,-
Pris pr. m² kr.
3.985,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.683,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
137,-

Lokalet

Etage areal
325 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
731 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet
Spiseplads
Opholdsrum
Parkeringsmulighed
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere