SENEST SET
FAVORITTER

Mosevang 1, 4300 Holbæk

Ejendom med mulighed for erhverv

2.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 927-JJ00576Type : Andre typer

Ejendom med mulighed for erhverv i Holbæk

Er I på udkig efter en rummelig bolig med plads til børnefamilien og potentiale for at drive en selvstændig virksomhed? Så skal I se nærmere på denne ejendom i Holbæk, der blandt andet byder på fire værelser og to badeværelser samt en erhvervsdel med et væld af anvendelsesmuligheder.

Villaen er opført i 1938 og præsenterer sig nydeligt med røde mursten og hvide vinduesrammer. Inden døre venter en lys og indretningsvenlig beboelse, der breder sig over halvandet plan.

Hjemmets kok får glæde af et pænt køkken med hvide, grebsfrie fronter, og der er rigeligt med skabe og skuffer til opbevaring, så bordpladen holdes fri til de kulinariske udfoldelser. Elementernes hensigtsmæssige placering efterlader endvidere fint rum til et spisebord, hvor de hurtige hverdagsanretninger kan serveres. Opholdsstuen med brændeovn udgør et naturligt samlingspunkt, og her kan snildt arrangeres et større middagsbord og en sektion med komfortable møbler til aftenafslapningen, alt imens de sprossede vinduespartier bidrager med et blødt lysindfald. Franske døre giver adgang til et nedsænket soveværelse, og endelig fuldendes etagen af et betragteligt, stilrent badeværelse med et væghængt toilet, en bruseniche afskærmet af glasbyggesten og et hjørnebadekar.

Via entréens trappe tilgår I førstesalen, og heroppe finder I yderligere tre gode værelser og et badeværelse. Afslutningsvis kan I gøre brug af en praktisk kælder med to toiletter samt flere disponible rum. Der er nyere naturgasfyr i ejendommen.

Udenfor får I fornøjelsen af en hyggelig have, hvor børnene kan muntre sig med leg på græsplænen. Foran erhvervsbygningen er der et stort, flisebelagt areal, hvoraf en del er overdækket.

Med adresse her har I indkøb, daginstitution og Holbæk By Skole, afdeling Bjergmarken inden for en radius af halvanden kilometer. Der er ikke meget længere til Holbæk Station, mens pendleren ligeledes kan se frem til, at motorvejstilkørslen er under fire kilometer væk.

Kan I se mulighederne for jer? Kontakt os for en fremvisning.

Økonomi

Pris i kr.
2.195.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.273,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
169,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
279 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
996 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Toilet
Kok
Kælder
Køkken
+Mere

Teknik

Naturgasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK