SENEST SET
FAVORITTER

Marielyst Strandvej 25A, 4873 Væggerløse

Fantastisk ejendom med stor synlighed

15.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11521109Type : Hotel & Restaurant

Ejendom centralt i Marielyst med 12 ferielejligheder, café og selskabslokaler

Centralt i Marielyst ligger ejendommen her. Den er placeret på byens hovedgade der strækker sig gennem et af Danmarks største ferieområder med en fantastisk sandstrand og sprudlende liv fra både lokale og turister. Efter at have opført virksomheden selv i 2008 ønskes det nu at ejendommen skal sælges til nye hænder. På ejendommen finder man 12 lækre ferielejligheder, restaurant/café og to selskabslokaler.

Ejendommen består af tre bygninger, men konceptet er opdelt i tre hovedpunkter; den ene værende de flotte ferielejligheder, alle med egen køkken, bad og terrasse der er beboet af gæster hele året og rummer op til fem personer der alle har rige parkeringsmuligheder på grunden. Den anden del af ejendommen er café/restaurant. Den er indrettet med alle faciliteter i køkkenet, mindre kontor, spiseområde både ude og inde samt toiletfaciliteter. I det indendørs spiseområde, der også fungere som selskabslokale til større arrangementer, kan taget køres af så gæsterne spiser under åben himmel uden at være forstyrret af blæst. Det tredje hovedpunkt er ejendommens to selskabslokaler; et på 1. sal med egen private balkon og et i restauranten med udgang til terrasse og have. Ejendommen fremstår bygningsmæssigt i rigtig god stand med bl.a. nyere automatisk træpillefyr, der varmer hele ejendommen op.

Det har selvfølgelig været nogle mærkelige år omsætningsmæssigt grundet Covid-19, men der er gode indtjeningsmuligheder hele året i form af både turister og lokale helårsbeboere og take-away af mad i alle genrer samt mulighed for meromsætning da nuværende ejer har haft aftenlukket.

Kontakt Nordicals Erhvervsmægler for mere information omkring denne enestående ejendom med den absolut bedste beliggenhed. Der er mulighed for selskabshandel hvis det ønskes.

Forslag til anvendelse

Take away
Restaurant
Café

Økonomi

Pris i kr.
15.000.000,-
Pris pr. m² kr.
22.388,-
Årlige driftsudgifter kr.
56.607,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
84,-

Lokalet

Etage areal
670 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1957 m²

Faciliteter

Balkon
Bad
Parkeringsmulighed
Selskabslokale
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere