SENEST SET
FAVORITTER

Stubberupvej 17, 4880 Nysted

Tæt på ny Fermern byggeri

11.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10520121BType : Hotel & Restaurant

Feriecenter med 55 selvstændige enheder

Feriecenter på Lolland, bedre kendt som "Den Gamle Gaard", udbydes nu til salg. Centeret er populært og velkendt i lokalsamfundet, hvor der er mulighed for overnatning på et af centerets 55 selvstændige værelser/lejligheder. Der er ligeledes mulighed for at holde bryllup, konfirmation eller andre begivenheder på "Den Gamle Gaard". Omgivelserne er med til at danne de perfekte rammer for større arrangementer, med de omkringliggende grønne arealer, den korte afstand til stranden, og de hyggelige bygninger på ejendommen. Centeret er i dag i drift, og forpagter har en tidsbegrænset aftale og forventes derfor ude af lokalerne efter aftale eller senest primo 2022, såfremt der ikke laves ny aftale mellem ny ejer og forpagter.

Ved ankomst til ejendommen bliver man, som det første, mødt af det gamle stuehus, som er opført i bindingsværk og med stråtækt tag. Det charmerende hus er fra år 1900, og indeholder i dag en del af ejendommens restaurant. De tilstødende bygninger som primært er opført i 1973, indeholder reception, selskabslokaler, opholdsrum, storkøkken, samt 10 værelser/lejligheder.

Udover hovedbygningerne er der i 1973 opført 45 lejligheder i form af rækkehusbebyggelse. Lejlighederne er istandsat i 2004, hvor der blev skiftet gulve, renoveret toiletter/badeværelser mv. lejlighederne fremstår dermed yderst velvedligeholdte. Der er eget køkken, bad og toilet i alle enhederne. Med kommunens godkendelse kunne det derfor være oplagt til mere permanente boliger. Der er adgang fra stuen til lille terrasse, som har en fantastisk udsigt over områdets grønne arealer.

Udvendigt fremstår ejendommen præsentabel og arealerne er velholdte, der er swimmingpool, basketball bane, bålsted og andre faciliteter.

Det tilstødende grundareal på i alt 19.377 kvm indgår i handlen. Feriecenteret kan derfor udvides med de ønskede arealer.

Ejendommens beliggenhed med 200 meter til vandet og Stubberup havn er ideel for den rette bruger/investor. Der er kun 29 km til Rødby Havn, hvor arbejdet til den nye Femern tunnel skal i gang. Et byggeri der forventes at løfte hele området gevaldigt, både før, under og efter byggeriet.

Udover mulighed for at handle ejendommen som en almindelig ejendomshandel, er der ligeledes mulighed for at overtage det bagvedliggende selskab, hvis eneste aktivitet er nærværende ejendom. Udover fordelen ved at spare stempelomkostningerne ved tinglysningen, vil der ligeledes være et betydeligt skattemæssigt underskud til fremførsel såfremt køber opfylder de skattemæssige betingelser herfor.

Forslag til anvendelse

Feriecenter
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
11.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.768,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
28,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3239 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
40188 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gård
Opholdsrum
Reception
Swimmingpool
Terrasse
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK