SENEST SET
FAVORITTER

Bøtø Møllevej 1B, 4873 Væggerløse

God bagerforretning i Marielyst

1.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301358Type : Detailhandel/butik

Flot og indbydende butikslokale og fuldt udstyret produktionslokale med god beliggenhed i Marielyst

• Flot og indbydende butikslokale og fuldt udstyret produktionslokale

• Eneste ”rigtige” bagerforretning i området

• God beliggenhed midt i skønt feriehusområde i Marielyst

• Mulighed for ved afståelse at overtage yderligere supplerende bagerforretning i Nykøbing Falster

• Gennemgribende istandsat for ca. 3 år siden.

Ejendommen består af en erhvervsejerlejlighed på 86 m², oprindelig opført i 1947 med til-/ombygning i 2011, som er sammenbygget med 2 øvrige erhvervsejerlejligheder i ejerforeningen.

Ejendommen er indrettet som klassisk bagerforretning med butikslokale, produktionslokale, lager samt personalerum. Derudover er der mindre aflukket gård samt dejligt udeareal indrettet med siddepladser foran forretningen.

Nuværende ejer har for ca. 3 år siden investeret i renovering af ejendommen, hvilket bl.a. har omfattet, nye vinduer/døre, etablering af terrasse, nyt trægulv i butikslokale, nye gipslofter med indbygningsspot, nyt butiksinventar samt kloakering og el.

Ejendommen er udstyret med alt hvad der hører sig til i en bagerforretning samt desuden 2 pizzaovne.

Standen på ejendommen er pæn og placeringen midt i Marielysts store sommerhusområde er perfekt. I højsæsonen, hvor forretningens største indtjening ligger, er der typisk lang kø uden for forretningen!

Bagerforretningen er begunstiget ved at være den eneste rigtige bagerforretning i Marielyst. Samtidig nyder butikken godt af at ligge direkte op til stor p-plads, som særligt om sommeren benyttes af de mange strandgæster.

Ejendommen vil eventuelt kunne erhverves sammen med bagerforretning i Nykøbing Falster på Enighedsvej 44, således at driften at de 2 forretninger kan supplere hinanden. Forretningen i Nykøbing Falster ligger i lejede lokaler og køber vil således indtræde i eksisterende lejeaftale. Kontakt os for nærmere oplysninger om pris m.m.

Den anførte pris på ejendommen er inkl. alt inventar.

Ejendommen ligger i Marielyst centralt placeret i attraktivt sommerhusområde.

Marielyst er en ferieby på Falsters sydøstkyst. Den har ca. 725 indbyggere og ligger i Guldborgsund Kommune. På grund af turister i sommerperioden stiger indbyggertallet til over 50.000 i højsæsonen, når man tæller nabobebyggelserne Bøtø, Elkenøre, Stovby og Sildestrup med.

Området omkring ejendommen i Bøtø består af er lille erhvervsområde mellem sommerhusbebyggelsen, hvor man udover bagerforretningen finder en kro, is- og grillhus samt kræmmerbutik.

Lige op til ejendommen er der desuden en stor parkeringsplads, der fungerer som p-område for områdes gæster til standen og dermed særlig i højsæsonen skaber stort kundeflow i området ved forretningen.

Fra ejendommen er der kort afstand til stand og blot få minutters kørsel til Marielyst butiks- og restaurantionsområde ved Marielyst Strandvej og ca. 10 minutter i bil til Nykøbing Falster.

Forslag til anvendelse

Butik
Bagerforretning

Økonomi

Pris i kr.
1.800.000,-
Pris pr. m² kr.
20.930,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.786,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
160,-

Lokalet

Etage areal
86 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gipslofter
Gård
Parkeringsplads
Terrasse
Lager

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere