SENEST SET
FAVORITTER

Gl. Landevej 5, 4891 Toreby L

Flot villa med gode værkstedslokaler

2.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5484 XX XX Se nummer
E-mail xx@home.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2200000482Type : Andre typer

Dejlig bolig på 234 m2 og 1170 m2 erhvervsbygninger

Ejendommen fremstår i fin stand ude som inde og rummer rigtig mange m2 både i boligdelen, men så sandelig også i det tidligere erhverv - standen er så god, at hvis du trykker på knappen så kører alt igen.
 
Boligen rummer følgende: Entré med trappe til 1. sal og til kælderen samt en fordelingsgang til stort fint soveværelse med udgang til terrassen, nydeligt flisebadeværelse med brusenichè, pænt elementkøkken med alle hvidevarer med mulighed for ændring til køkkenalrum idet tilstødende stue kan inddrages hvis det ønskes. Dejlig opholds/spisestue med brændeovn samt endnu en stue med udgang til forhøjet træterrasse og haven.
 
På 1. sal findes repos samt fordelingsgang, nydeligt stort soveværelse med skabsvæg, samt 3 gode værelser bl.a. med alkove og udgang til terrasse.
 
Kælderen rummer udover stort aktivitetsrum, vaskerum, værksted, værelse samt viktualierum. Fra kælderen er der endvidere opgang til indkørslen.
 
Udover selve boligdelen findes et antal rigtig gode erhvervsbygninger som tidligere har været i brug som tømrer/snedker værksted, produktion samt administration, og beskrivelsen af disse er ikke udtømmende.
 
Administrationsbygning opført i mursten med høj 1. sal. Her findes, 4 store kontorer, toilet, samt tekøkken, stort værksted med trappe til 1. sal samt dobbelt port ud mod indkørslen, depotrum samt frokoststue. Fra denne bygning er der udgang til stor produktionshal, som har dobbelt port i den ene ende samt 3 dobbelt porte i den anden - her er mulighed for indretning efter eget ønske i og med at denne bygning er opført som limtræs buehal. Endvidere findes godt stort metalværksted og garage og et højt overdækket areal i samme højde som denne hal.
 
Endvidere 2 store udhuse/overdækkede arealer til oplag, parkering stilladser mv,
 
Grunden er opdelt i 2, hvoraf den ene primært anlagt med henblik på, at der kan drives erhverv på ejendommen, med gode tilkørselsforhold og god plads til pladskrævende materiel, hvor på den anden del er fokuseret på boligen, med mange terrasser, hyggekroge, varieret havebeplantning mv., her kan du altid finde solen og læ.Denne ejendom kan ikke beskrives - den skal opleves.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
2.495.000,-
Pris pr. m² kr.
1.688,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1478 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5632 m²

Faciliteter

Brændeovn
Depotrum
Elementkøkken
Garage
Toilet
Tekøkken
Parkering
Terrasse
Port
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere