SENEST SET
FAVORITTER

Slotsgade 36, 4800 Nykøbing F

Byejendom - ledig for købers egen anvendelse

2.175.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5484 XX XX Se nummer
E-mail xx@home.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 220-0007Type : Andre typer

Tidligere pakhus indrettet med 1 bolig og erhvervslokaler

Byejendom - ledig for købers egen anvendelse eller udlejning.
 
Ejendommen er oprindeligt et pakhus, som skønnes at være opført omkring 1856. Ejendommen blev omkring 1980 ombygget og indrettet med restauration og bolig. Der er ved ombygningen taget hensyn til bygningens arkitektoniske udtryk som pakhus.
 
Bygningen er kendt i lokalområdet som en restaurationsejendom og har gennem tiden haft forskellige typer af restaurationer - lige fra et koncept med hovedvægten på Stone Beef, til andre former for restauranter.
 
Ejendommen fremstår udvendigt med pudset malet facader og tag belagt med tegl og er indrettet med restaurationslokaler der omfatter arealer i kælder, stueplan og dele af 1. salen. I den resterende del af 1. salen og i tagetagen er indrettet en beboelseslejlighed. Lejligheden har senest været udlejet for kr. 72.000, - om året. Lejligheden skønnes at have et areal på ca. 140 m2. Såvel restaurationslokalerne som lejligheden er ledigt for købers egen anvendelse eller udlejning.
 
Restaurationslokalerne er indrettet med - indgang fra portrummet, trappe op til den høje stueetage og nedgang til kælder. Kælderen er indrettet med 2 x toiletter, tidligere grovkøkken, tidligere omklædning og toilet til personale, depotrum med godt kølerum. Stueplan er indrettet med mindre tidligere køkkenrum, og tidligere restaurationslokale med trappe til lokalet på 1. sal og udgang til mindre overdækket terrasse. Lokalet på 1.sal er et stort lokale.
 
Lejligheden har egen adgang via trappe med indgang fra bagfacaden. Lejligheden er på 1.sal indrettet med badeværelse og 3 værelser - samt adgang til tagetagen som indeholder køkken og stue.
 
Erhvervslokalerne der skønnes at have et areal på 275 m2  fordelt med ca. 100 m2 kælder,ca. 100 m2 stueplan ogt ca. 75 m2 lokale på 1. sal - fremstår med synlige bjælkekonstruktioner m.m., og egner sig til indretning af lokaler til kreative formål - f.eks. tegnestue, reklamebureau, o.l.
 
Der medfølger intet inventar eller løsøre i erhvervsdelen, og der må påregnes udgifter til istandsættelse/ombygning. Ejendommen ligger tæt til byens Kanalhavnsområde med biograf, restauranter m.m. og er registreret bevaringsværdig med bevaringsværdi 3

Forslag til anvendelse

Restauration

Økonomi

Pris i kr.
2.175.000,-
Pris pr. m² kr.
9.581,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
227 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
310 m²

Faciliteter

Badeværelse
Omklædning
Depotrum
Toilet
Kælder
Terrasse
Køkken

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere