SENEST SET
FAVORITTER

Brogade 10+12, 4990 Sakskøbing

Attraktiv udlejningsejendom

3.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 54851 XX XX Se nummer
E-mail xx@john-ole.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18166BType : Andre typer

Attraktiv udlejningsejendom med perfekt beliggenhed

Attraktivt beliggende og virkelig totalt renoveret udlejningsejendom med 3 lejemål, hvoraf sælger p.t. bebor det ene, og som kan blive ledig for køber. De øvrige lejere giver en årlig indtægt på kr. 150.000,- ekskl. forbrug og giver dermed en billig husleje for ejeren på ca. 7.500.- inkl. afdrag

Ejendommen har siden 2004 gennemgået en renovering med nye el-, vand-, varme- og kloakinstallationer, herunder gulvvarme overalt.
Ejendommen har nye gæstetoiletter, nye badeværelser, nye køkkener, nye lyddæmpende energivinduer, nyt tegltag med kviste, renoveret opgang og nogle helt fantastiske altaner og terrasser med udsigt over byen og havnen.

Som køber skal man derfor ikke påregne meget vedligeholdelse den første årrække.

Den ligger i gåafstand fra torvet, havnen og alle faciliteter i byen.

STUEPLAN ( Brogade 10):
124 m2 lejlighed med egen indgang, stor stue, stort elementkøkken, værelse, meget lækkert badeværelse med spa-kar og meget stort soveværelse. Fra disse 3 er der udgang til egen gårdhave med overdækning og dejlig udsigt. Fra soveværelset er udgang til smal terrasse på ejendommens sydside.

1. SAL: (bliver ledig for køber)
Flot fælles-opgang med 2. sals lejlighed med tæppebelagt vinkeltrappe.
Entré / alrum med sildebensparket, dejlig spiseplads, lækkert elementkøkken i hvid højglans med massive bordplader, gode hvidevarer, åbning/disk til spisestuen, stukloft og dør til delvis overdækket altan, som løber langs bygningen og har 3 trin ned til den store terrasse på 42 - og så en hel ekstrem udsigt over havn og å-dalen. Dejlig opholdsstue med samme gulv, stukloft, charmerende karnap og skydedør til spisestue med samme interiør og udsigt. Lille mellemg. Pænt gæstetoilet med trægulv, hjørnevask og hvid sanitet. Gæsteværelse / fjernsynsstue med trægulv og dør til altanen. Lækkert badeværelse med skibsplankegulv i teaktræ, stort skab med vask, vægspejl med integreret lys, opbygget vaskesøjle og stor brusekabine med damp. Kontor-niche med dør til altanen. Stort soveværelse med bred skabsvæg og skydelåger, heraf 2 med spejle. Stor altan med flot usigt over byen, havnen, åen og lidt af fjorden, samt tagterrasse på 42 m2 på garagen.

2. SAL:
Entré, pænt badeværelse med bruseniche, opholds- og spisestue med flot udsigt, åbent køkken i hvde elementer og soveværelse med kvist, hvorfra der er udgang til 30 m2 tagterrasse fantastisk udsigt.

Under altanen til lejligheden på 1. sal er en ny garage på 42 m2 med betongulv og 2 fjernbetjente hæveporte. Disse kan udlejes separat. Desuden 3 udhuse til lejerne på 11 m2.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Pris i kr.
3.295.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
258.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
768,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.677,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
112,-

Lokalet

Etage areal
336 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
338 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Betongulv
Elementkøkken
Garage
Gæstetoilet
Gårdhave
Spiseplads
Kviste
Opholdsstue
Spa
Sildebensparket
Tegltag
Terrasse
Udsigt
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Lyddæmpende

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere