SENEST SET
FAVORITTER

Islandsgade 24, 4690 Haslev

Gedigen Lager/logistik/håndværksejendom

2.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300947Type : Lager & Produktion

Velbeliggende Lager/ logistik/ håndværksejendom i Haslev – på stor grund

Velbeliggende Lager/logistik/håndværksejendom i Haslev – på stor grund

Ejendommen er beliggende i Haslevs erhvervsområde med gode til og frakørselsforhold kun ca. 10 min kørsel fra motorvejen. Ejendommen består af en stor god stor stålhal på ca. 610 m2² samt showroom/ administrationsbygning på ca. 89 m² mod Islandsgade samt stor god grund ca 4.469 m².

Bygning1 – ståhal 610 m²
Hallen kan deles i tre, via eksisterende porte, og samtidig er der en isoleret ”ende” og en kold ende i hallen, som kan anvendes hver for sig. Der er betondæk/ underlag i den varme del af hallen, og sten på gulvet i den kolde ende af hallen. Der er to mindre lagerrum med reoler i den vare del af hallen, samt baderum, omklædning, kontor/ spisestue og toilet – med egen indgang fra gårdspladsen. Bygningen er beklædt med stålplader, har en stor god automatisk port i hver ende, samt yderligere to porte inden døre der kan adskille / opdele hallen i tre gode store rum. Der er endvidere to gode mindre lagerum langs væggene, med lagerreoler.

Bygning 2.: 89 m²
Der er endvidere et mindre kontor, showroom med til ejendommen, som ligger helt ud til Islandsgade, og dermed opnår bedste synlighed i området. Kontoret/administrations/showroom har klinker på gulvet, fine lyse vægge og er opvarmet med egen varmepumpe der sidder i gavlen mod Islandsgade nr. 22. Bygningen har særdeles god synlighed mod Islandsgade via stor facade med vinduer fra gulv til loft, og er velegnet til udstilling eller lignende.

Grunden:
Stor regulær grund på hele 4.469 m², med godt kørefast underlag hele vejen rundt om bygningen, god stålport og indhegnet hele vejen rundt om grunden. På den bagerste del af grunden mod Norgesgade, er der ikke anlagt fliser, her har runden primært været anvendt til lagerplads mv. Der kan relativt nemt anlægges sten eller lignende mod Norgesgade, og dermed skabes direkte gennemkørsel fra Islandsgade, gennem bygningen og ud til Norgesgade.

Haslevs erhvervsområde mod vest, er veludbygget og med mange forskellige typer erhverv. Der er gode til og frakørsels muligheder til omfartsvejen der fører direkte til Sydmotorvejen mod København og Nykøbing Falster. Erhvervsområdet giver mulighed for det meste industri, transport, håndværk og andet plads/ og støjbelastende aktivitet. Haslev er en by i vækst, både ift bosætning og erhvervsvirksomheder, og byen nyder stor gavn af den korte afstand til Ringsted, og
motorvejen mod Fyn/ Jylland, samt motorvejen mod nord/ syd på Sjælland. Endvidere er der gode tog forbindelse over Køge, og til den nye letbane i Køge

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
699 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4466 m²

Faciliteter

Baderum
Omklædning
Toilet
Lagerrum
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK