SENEST SET
FAVORITTER

Jyderupvej 44, 4683 Rønnede

Storparcel med god beliggenhed!

3.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301261Type : Grunde

Grunden har god beliggenhed og er samtidig et regulært byggefelt med mulighed for tæt/lav bebyggelse jfr. gældende Lokalplan.

Grunden er et let skrånende og meget regulært byggefelt med mulighed for tæt/ lav bebyggelse. De omkringliggende ejendomme er også rækkehuse, parceller samt enkelte dobbelthuse.

Grunden er omfattet af Lokalplan 1000-49 - Østparken - Et tæt lavt boligområde i Kongsted by. Bebyggelsen kan opføres som 1 1/2 plan, og skal udføres i røde sten, bebyggelsesprocenten er 25%.

Der er foretaget geotekniske undersøgelser af grunden som kan udleveres ved henvendelse til EDC Erhverv.

En del af denne storparcel matr. 6ag delområde III og IV skal udlægges til fællesareal/„hegn“ mod markerne. Dette lille delområde IV, kan dog medregnes i den samlede bebyggelse på delområde III. Det er muligt at udstykke delområde III, matr. 6ag yderligere jf. lokalplanen. Der skal foretages drøftelse med Museum Sydøst DK omkring de arkæologiske forhold på grunden, inden igangsætning af evt. byggeri.

Rønnede og Kongsted er driftige bysamfund, som gennem de seneste 20 år har gennemgået en stor forandring, og bosætningen i området er fortsæt stigende. Der er skoler, indkøb, sportsfaciliteter samt institutioner få min kørsel på cykel fra grundstykket. Området er ligeledes karakteriseret med masser af naturområder og aktiviteter, blandt andet Camp Adventure og skovene ved Gisselfeldt og Bregentved godser.

Rønnede by er ligeledes vokset til at blive et attraktivt erhvervsområde, hvor flere og flere virksomheder placerer sig, grundet den gode placering lige omkring Sydmotorvejen. Fra grundstykket tilgås motorvejen i bil på ca. 5-7 min, hvor man inden for 50 minutter når København centrum. Næstved og Vordingborg nås begge på ca. 20 min.

Økonomi

Pris i kr.
3.350.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
1,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
22439 m²

Faciliteter

Fællesareal

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK