SENEST SET
FAVORITTER

Bakken 4, 7120 Vejle Øst

Velbeliggende domicil ejendom i Vejle N.

9.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71000562Type : Lager & Produktion

Velbeliggende domicil ejendom i Vejle Nord med få minutters kørsel til motorvej E45 og 10 min kørsel fra Vejle Centrum.

Velbeliggende domicil ejendom i Vejle Nord med få minutters kørsel til motorvej E45 og 10 min kørsel fra Vejle Centrum.

Ejendommen er beliggende på en lukket vej og har gode eksponeringsmuligheder ud mod Horsensvej, der dagligt passeres af over 16.000 biler.

Ejendommens samlede erhvervsareal udgør 3.026 kvm fordelt på 5 bygninger, som delvis er sammen-bygget. Ejendommen er oprindelig opført i 1972, men brændte i 2001/2002, og det er derfor næsten kun kælder og sokkel som er tilbage fra den tid. Grundarealet udgør 17.081 kvm og der er mulighed for at frastykke et areal op til ca. 7.000 kvm.

Administrationsafdelingen udgør 233 kvm bestående af stort åbent kontorlandskab med tilhørende 3 kontorer, heraf 2 enkeltmands kontorer samt stort chef kontor. I forlængelse af kontoret er der et stort moderne showroom. I forbindelse med kontoret er der en mellemgang til kantine og toiletfaciliteter. Via intern trappe er der adgang til højloftet kælder på 147 kvm, hvor der findes teknik, arkivrum samt toilet og omklædningsfaciliteter.
Sammenbygget med kontordelen er produktionshallen, som udgør 1.126 kvm med en loftshøjde på 4,25 og 3,75 meter under spær. Herfra er der direkte adgang til højlageret som udgør 674 kvm med en loftshøjde på 3,8 meter i knæk og 8 meter i kip. Gulvene er epoxy behandlede og lofterne er beklædt med troltex. I forbindelse med produktionshallen er der et malerværksted med udsugning, ved salg medfølger fastmonteret udsugningsanlæg. Til hallerne forefindes der 4 porte, hvoraf 2 af dem har en bredde på henholdsvis 5 og 7,25 meter og en højde på ca. 2,9 meter.
Ved indkørslen til ejendommen ligger en fritliggende koldhal på 515 kvm opført i 1987 med støbt gulv og med en loftshøjde på 6,4 meter i kip og 3,6 meter i knæk.

I varegården er der et overdækket areal samt en koldhal på 331 kvm, hvor pillefyret fra 2003 er installeret og som kan anvende forskellige slags fastbrændsel.

Ejendommen er delvis befæstet og med gode parkeringsforhold.

Området må jf. lokalplanen kun anvendes til erhvervsformål. Der må kun opføres eller indrettes bebyggelse til eller udøves industri -og større værkstedsvirksomhed, entreprenør - og oplagsvirksomhed, engroshandel samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til det pågældende erhverv, eller som efter kommunal-bestyrelsens skøn naturligt finder plads i området.
Byplanvedtægt nr. 201 er gældende for området. Ifølge byplanvedtægten må bygningers rumfang ikke overstige 3 m³ pr. m² grundareal, og det bebyggede areal må ikke overstige ½ af grundarealet.

Ring for nærmere information.

Økonomi

Pris i kr.
9.750.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3026 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
17081 m²

Faciliteter

Arkivrum
Toilet
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsforhold
Port
+Mere

Teknik

Udsugningsanlæg

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK