SENEST SET
FAVORITTER

Tysklandsvej 7, 7100 Vejle

Gedigen kontorejendom fra år 2001

19.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172966Type : Kontor

 

Introduktion
Gedigen og præsentabel kontorejendom opført i høj kvalitet fra år 2001 sælges. Ejendommen, som ligger med kort afstand til E45, er med sin sektionsopdelte bygningsmasse velegnet som enten domicilejendom for én virksomhed eller opdelt og udlejet af investoren til flere lejere som ?Company House?.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i den nordlige del af Vejle. Området ligger med kun 2,5 km. til Motorvej E45 ved motorvejstilkørslen Vejle N. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til Vejle centrum og havn. Der er endvidere gode busforbindelser til området.
Beskrivelse
Ejendommen på 2.972 m2 er opført i år 2001 i høj kvalitet og fremstår med sine gule murstensfacader og store glaspartier tidløs og præsentabel. Bygningen er oprindelig opført til Fødevarestyrelsen og indeholder overordnet set 2.119 m2 kontor og 853 m2 laboratoriefaciliteter. Sidstnævnte kan alternativt konverteres om til kontorbrug forholdsvist nemt.
Ejendommen er opført i to plan i en ?H-form? med fire sektioner samt en central femte sektion, som binder hele bygningen sammen. Den sektionsopdelte bygningsmasse gør ejendommen velegnet som enten domicilejendom for én virksomhed - evt. med flere adskilte business units - eller opdelt og udlejet af investoren til flere lejere som ?Company House? med fælles reception, kantine og mødelokaler.

Bygningen entreres via en præsentabel éntre i midtersektionen, som leder ind til ejendommens receptionsområde. Herfra er der videre adgang til ejendommens fire fløje i bygningens øverste plan og, via både trappeløb og elevator, de underliggende fløje i bygningens nederste plan.

Ejendommens kontorarealer er disponeret med en række kontorer og mødelokaler i varierende størrelse. Der er overvejende tale om lette skillevægge, hvilket gør indretningen fleksibel. Kontorene fremstår lyse og venlige, hvoraf flere har et flot kig ud over det kuperede og grønne landskab. Gulvene er praktisk belagt med linoleum, mens lofterne er systemlofter med indbyggede lyskilder. Der er ventilation i ejendommen, som er med til at sikre et godt indeklima, og lokalerne er desuden forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag.

Bygningens laboratorieafsnit fremstår grundlæggende på samme måde som kontorene, men har herudover indlagt vand i lokalerne, og på væggene er der enkelte steder opsat klinker. I denne del af ejendommen forefindes ligeledes et fryserum.

I ejendommens midterste sektion forefindes et fantastisk rum med dobbelt loftshøjde, som fungerer som husets kantine med tilstødende anretterkøkken. Gulvene er her belagt med flotte, mørke klinker. I bygningens enkelte fløje forefindes desuden flere te-køkkener foruden toiletfaciliteter. Ejendommen er herudover forsynet med bad- og omklædningsfaciliteter.


Grundens udnyttelse
Ejendommen ligger på en grund på 11.979 m². Udenomsarealerne omkring ejendommen er befæstet med fliser og udlagt til parkering. Den øvrige del af grunden er udlagt til plæne og grøn beplantning.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
19.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.555,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
25,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2972 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11979 m²

Faciliteter

Anretterkøkken
Bad
Fryserum
Glasparti
Kantine
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Reception
Skillevægge
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Installationspaneler
Ventilation

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere