SENEST SET
FAVORITTER

Bybækvej 13, 7120 Vejle Øst

Velbeliggende projektejendom

2.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71000683Type : Grunde

Forhåndsgodkendt projekt på 6 ejerlejligheder i alt 734 kvm.

Den eksisterende ejendom består af et 2 plans parcelhus opført i 1927 på 112 m2. Grunden udgør 3.872 m2, heraf vej 1.600 m2. Se venligst stiplet markering modsat for grunden.

Arkitekt Ravn har tegnet et projekt på grunden, hvor man fjerner den eksisterende bolig og opfører 6 nye ejerlejligheder med et samlet boligareal på 734 m². Projektet har været i høringsfase og godkendt af kommunen.
Såfremt man vil udarbejde et andet projekt, så skal det sendes i ny høringsfase og godkendelse hos kommunen.
Ved åben-lav må bebyggelsesprocenten max udgøre 30% og for tæt-lav boligbebyggelse max 40%.

Ejendommen er beliggende i det naturskønne område i Bredballe med en fantastisk udsigt ud over Vejle fjord og med kig til Munkebjergsskoven samt aktiviteterne på fjorden.
I området finder man Dyrhaven i Nørreskoven som udgør ca. 30 ha, hvor man har muligheder for, på tæt hold at opleve de forskellige hjortearter.
Kort afstand til bybus, cykelsti til Kirkebakke Skolen og Bredballe Centeret.

Ønsker man mere bylivet, så har man under 4 km ind til Vejle midtby, ca. 4 km til motorvejsnettet og 2,5 km til Bredballe Centeret, der har flere indkøbsmuligheder, som Rema 1000, Fakta, Lagkagehuset, Fitness World, frisører og mange andre butikker.

Vejle er placeret i den nordlige del af trekantområdet. Denne centrale placering er attraktiv for borgere såvel som erhvervslivet da den via motorvejsnettet har let adgang til både den nordlige, sydlige, vestlige og østlige del af landet.
Vejle Kommune har siden 2011 oplevet en vækst i befolkningstallet på 6,5%. Denne udvikling forventes at fortsætte, således at Vejle i 2045 vil opleve en befolkningstilvækst på 15% i forhold til 2018.

Vejle Kommune har stort fokus på at forbedre erhvervslivets muligheder og rammer. Kommunen tilbyder blandt andet hjælp til rekruttering og formidler herigennem kontakt mellem virksomheder og medarbejdere.
Til iværksættere tilbydes der personlig sparring, iværksætterkurser, råd til finansiering og meget mere.
Desuden findes der i kommunen mere end 11 forskellige lokale netværksgrupper, der giver virksomheder mulighed for udvikling og idegenerering.

Økonomi

Pris i kr.
2.795.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
734 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3872 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK